Keystone logo
Flanders Business School

Flanders Business School

Flanders Business School

Introduksjon

Business utdanning ved krysset av entreprenørskap og ledelse

Flandern Business SchoolGrunnlagt i 1977, var inntil nå en selvstendig institusjon. Dette gir oss, i full frihet, personlig trening og sære konsepter for å utvikle skredder våre studenter. Vi er stolte av at vi er nær våre samarbeidspartnere og er i stand til å reagere fleksibelt til deres behov, selv om denne endringen.

I 2013 Flandern Business School var en nær partner - landskap med KU Leuven. Dermed FBS-campus jobber nå fullstendig integrert i den tilstøtende KU Leuven campus i Korte Nieuwstraat. Det nære samarbeidet med Universitetet tilbyr våre studenter muligheten til å nyte sammen nærheten av en ledende forskningsinstitusjon med et world - wide nettverk og et vell av kompetanse i nesten alle fagområder. De kan bruke biblioteket på campus, forskningsdatabaser, datakurs og andre ressurser state-of-the-art universitet databehandling. Vi bærer dette samarbeidet er glade i vår logo og bedriftens identitet.

I tillegg FBS er også internasjonalt orientert; som vi jobber med Kellogg School of Management (Chicago) og Indian Institute of Management Calcutta (IIMC).

Flandern Business School vil fra vårt fokus på entreprenørskap, et sted for åpen debatt om strategi, ledelse og innovasjon som nøkkelen til sosial fremgang.

Som en handelshøyskole vi tilby våre studenter en utdanning som er basert på en kombinasjon av høy kvalitet på vitenskapelig forskning og anerkjente beste praksis, oppfordrer vi personlig initiativ og kritisk refleksjon i en kultur for konsultasjon, samarbeid, solidaritet og frihet. Derfor FBS er svært tverrfaglig og flerfaglig orientert og vi arbeider aktivt med partnere i inn- og utland.

FBS står for en aktiv deltakelse i den sosiale og økonomiske debatten, og til utviklingen av kunnskapssamfunnet.

misjon

Entreprenører guidet og la bedriftsledere.

visjon

Bedrifter og entreprenører er en viktig del av vår økonomiske stoff. Flandern Business School ønsker å støtte dem aktivt.

På FBS ser vi det faktum som en utfordring å skape verdier for både våre partnere og våre studenter.

Vi mener at en grundig business (eller management) trening med fokus på praktiske dimensjonen av entreprenørskap kan gjøre en forskjell - derav: Forretninger utdanning på krysningen mellom entreprenørskap og ledelse. Det er også grunnen til at vi i våre programmer kombinere kunnskap og ferdigheter fra konvensjonelle business kurs med de sakene som våre studenter - er laget - nesten alle gründere selv.

Hos oss kommer du med et diplom, en gründer holdning og en plan!

verdier

  • Dyktighet i alt vi gjør
  • Involvering av deltakerne og deres sak
  • Internasjonalt felt av samarbeid

Steder

Steder
  • Flanders Business School Sint-Katelijnevest 26-28 , 2000 , Antwerp

Spørsmål