Keystone logo
Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Introduksjon

School of the Americas (FAM) ble grunnlagt i 1998, er en institusjon i byen São Paulo som tilbyr kurs i ulike felt av kunnskap.

Institusjonen kom opp med den hensikt å tilby et differensiert utvalg av private høyere utdanning i São Paulo, prioritere kvalitet i kurs, det vil gi tilstrekkelig og moderne fasiliteter som tilfredsstiller etterspørselen av interesserte studenter til å vokse både på et personlig nivå som profesjonell.

Kursene tilbys av FAM evalueres av Kunnskapsdepartementet (MEC) med gode konsepter, mange av dem med full merkene. Differensiert pedagogisk prosjekt, infrastruktur med internasjonal standard (den første i Brasil) og høyt kvalifiserte lærere, som består av lærere og leger. FAM komponentene som utgjør en ideell institusjon å danne stand og fagfolk som arbeider i arbeidsmarkedet.

Utdanningen Forslaget er basert på bekymring for studenten og deres profesjonelle fremtid. Investeringene er myntet på å gi tilstrekkelig og moderne fasiliteter for å møte behovene til universitetet.

For disse og mange andre grunner til at School of the Americas er inngangsporten til din karriere suksess, tross alt, er vår suksesshistorie ditt!

HISTORIE En personlig drøm av vedlikehold: tilbudet til byen São Paulo, i nærheten av Trøst, en differensiert utdanningstjenester som eksisterer på det private nettverket av høyere utdanning.

Dette er den mest innovative av nyere pedagogisk prosjekt ganger og så vi er stolte av å vise det fram.

Forvandlingen begynner med oppkjøpet av det tidligere hovedkvarteret til Theatre Record, med all den kulturelle fortid innskrevet i den kunstneriske historien til byen São Paulo, særlig i de tiårene av årene 60/70, hvor og når det var ulike kommunale og kunstneriske arrangementer som De startet opp den raske transformasjonen av den sosio-økonomiske, kunstneriske og kulturelle São Paulo.

Kall en House of Culture, vedlikehold forvandlet i 1995 av en arkitektonisk intervensjon tre år, bygningen-teatret, nå kalt Building Yara Vianna Lamacchia.

Åpnet i januar 1998, med fasiliteter som er designet til de mest moderne internasjonale standarder for komfort og sikkerhet. En vakker og avslappet plass til å legge kunnskap, utveksle ideer og bli mange venner.

I august 1998 er initiert til aktivitetene i School of the Americas, med ansettelse av et team av bemerket eksperter på utdanning, for å utvikle prosjektet Autorisasjon av følgende emner:

Steder

 • São Paulo

  R. Augusta, 1508 - Consolação, São Paulo - SP, 01305-100, Brazil, , São Paulo

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål