Keystone logo
Exeed College MBA i internasjonal virksomhet og relasjoner - UCAM, Spania
Exeed College

MBA i internasjonal virksomhet og relasjoner - UCAM, Spania

Sharjah, De forente arabiske emirater

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per course

Fjernundervisning

Introduksjon

Internasjonalt entreprenørskap er et etablert underdomene av entreprenørskapsfeltet. Det er en økende erkjennelse av betydningen av kontekstuelle faktorer for det samme. Denne modulen understreker den økende betydningen av internasjonalt entreprenørskap. Spesielt undersøker den de internasjonale aspektene ved entreprenøriell aktivitet og hvordan firmaer er innebygd i en raskt skiftende og stadig mer konkurransedyktig global sosioøkonomisk og politisk kontekst. Venturekapitalfirmaer, corporate venture-fond og forretningsengler har økt sin finansiering i gründeroppstart utenfor opprinnelseslandet, mens mange gründerfirmaer nå er "født globale" for å utnytte internasjonale muligheter.

Grenseoverskridende virksomhet har både muligheter og hindringer. Bedrifter ser etter muligheter til å ekspandere over hele verden for å markedsføre sine varer og tjenester og opprettholde vekst. På grunn av de særegne egenskapene til utenlandske markedsplasser og det kompliserte miljøet i internasjonal handel, er dette imidlertid langt vanskeligere enn å administrere varene og tjenestene innenlands. Denne modulen gir en kritisk forståelse av flere rammeverk for bedrifters internasjonalisering og analyse av beslutningsrammeverk fra firmaer i en internasjonal setting. I tillegg søker modulen å øke kunnskapen om internasjonale forretningsteorier og praksiser. Selv om dette kursets innhold har røtter i økonomi, vil ledelsesstrategi, internasjonal finans, markedsføring, personalledelse og andre perspektiver blandes med (og utfordres av) disse konseptene

Om UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, er et av de raskest voksende universitetene i den europeiske regionen. Basert fra Murcia, Spania, med læringssentre i UAE, Indonesia og Singapore, tilbyr UCAM mer enn 163 kurs, inkludert forretningsadministrasjon, helsevesen, informatikk, sportsledelse og ingeniørfag.

Universitetet har strategisk partnerskap med mer enn 360 internasjonale universiteter, inkludert Stanford University, National University of Singapore og National Technological University. UCAM er også medlem av Erasmus Mundus og Universia.

UCAM E-MBA-programmet er rangert blant de 10 beste i regionen, og universitetet har for tiden over 21000 aktive elever.

UCAM akkrediterer og tildeler MBA-program i generell ledelse, MBA i Business Analytics, MBA i operasjoner og prosjektledelse, MBA i helse- og sikkerhetsledelse, MBA i Global Banking and Finance, MBA i Agile Supply Chain Management, MBA i Global Healthcare Management, MBA i energi og bærekraft, MBA i regnskap og finans og MBA i markedsføringsledelse.

Opptak

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål