Keystone logo
Exeed College MBA i global bank og finans - UCAM, Spania
Exeed College

MBA i global bank og finans - UCAM, Spania

Sharjah, De forente arabiske emirater

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per course

Fjernundervisning

Introduksjon

Banker og finansielle instrumenter har enorm makt til å påvirke organisasjoner, økonomi og hverdagslivet til vanlige mennesker. Banker og finansielle instrumenter spiller en viktig rolle for å opprettholde stabilitet. Programkjernen fokuserer på produktstyring for detaljbanktjenester, regulatoriske og juridiske krav, bankpraksis og utvikling av kundeservice, risikostyring, engrosbankmiljø, produktstyring og utvikling, forvaltning av egenkapital, trender i globale finansmarkeder, Verdensbankens og IMFs rolle. og prinsipper for økonomisk beslutningstaking.

Den ettårige online MBA i Global Banking and Finance er et omfattende program designet for fagfolk som ser frem til en flott karriere innen bank og finans. Etter fullføring av programmet vil elevene bli tildelt et doktorgradsdiplom i global bank og finans fra Cambridge International Qualifications, Storbritannia og en MBA i Global Banking and Finance fra Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Studentene som melder seg på med MBA i Global Banking and Finance vil gjennomføre kjernemodulene om International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management og Leadership and Operations Management og spesialiserte moduler innen Retail Banking, Commercial Banking og Wholesale Banking og finansielle instrumenter, institusjoner og markeder i første del mens i andre del tar studentene modulen Sosio – Økonomisk – Juridisk miljø og et oppgavearbeid.

Om UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, grunnlagt i 1996, er et av de fullt akkrediterte høyest voksende universitetene i den europeiske regionen. Basert fra Murcia, Spania, med læringssentre i UAE, Indonesia og Singapore, tilbyr UCAM mer enn 163 kurs, inkludert forretningsadministrasjon, helsevesen, informatikk, sportsledelse og ingeniørfag. Universitetet har strategisk partnerskap med mer enn 360 internasjonale universiteter, inkludert Stanford University, National University of Singapore og National Technological University. UCAM er også medlem av Erasmus Mundus og Universia. UCAM E-MBA-programmet er rangert blant de 10 beste i regionen, og universitetet har for tiden over 21000 aktive elever. UCAM akkrediterer og tildeler MBA-program i generell ledelse, MBA i Business Analytics, MBA i operasjoner og prosjektledelse, MBA i helse- og sikkerhetsledelse, MBA i Global Banking and Finance, MBA i Agile Supply Chain Management, MBA i Global Healthcare Management, MBA i energi og bærekraft, MBA i regnskap og finans og MBA i markedsføringsledelse.

Opptak

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål