Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introduksjon

Om Exeed College

Exeed College, tenkt i 2016, er et prestisjefylt foretak i Westford Education Group som tilbyr topprangerte akademiske programmer på nett/deltid. En leverandør av utdanningsadministrasjon i verdensklasse med base i UAE, Exeed College tilrettelegger for doktorgradsprogrammer i bedriftsadministrasjon og utdanning, spesialiserte MBA-programmer, masterprogrammer i utdanning og ulike lærerkvalifikasjonsprogrammer gjennom sin omfattende tilstedeværelse i GCC, afrikanske, asiatiske, Sørøst- og europeiske land. De eksepsjonelle utdanningsprogrammene som tilbys av ledende internasjonale universiteter og prisbelønte organisasjoner gjør det mulig for elevene å gjenoppfinne seg selv og utmerke seg på sine ekspertisedomener.

For å tilby grader i verdensklasse, har Exeed College truffet den rette akkorden med topprangerte globale universiteter som er forpliktet til å tilby eksepsjonell studenterfaring, undervisning av høy kvalitet, banebrytende forskning og omfattende samarbeid med førsteklasses organisasjoner.

Universidad Católica de Murcia, Spania, City University, Malaysia, Liverpool John Moores University, University of South Wales og Plymouth Marjon University i Storbritannia, Acacia University og Carolina University i USA er de største universitetene som samarbeider med Exeed College .

Oppdrag

Vårt oppdrag er å levere globalt anerkjente og akkrediterte mastergradsprogrammer innen forretnings- og ledelsesdomener og lærerutdanningskvalifikasjoner for å gi 2000-tallets arbeidere med ekspansiv kunnskap for å møte deres akademiske behov og overførbare ferdigheter. En solid plattform for arbeidende fagfolk til å tilegne seg kunnskap, få dyp innsikt og mestre arbeidsplassanvendelse av slik læring; vi bidrar til å bygge flotte organisasjoner, bærekraftige samfunn og dermed en progressiv nasjon som opprettholder etikk og integritet.

Syn

Exeed College ser for seg å være blant de fremste globale leverandørene av anerkjent og akkreditert høyere utdanning, lederutdanning og videreutdanning til arbeidende fagfolk og utøvere for å utruste, berike og styrke dem til å bli eksperter og ledere innen deres praksisdomener.

Steder

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malaysia

         Spørsmål