Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introduksjon

Om Exeed College

Exeed College , forestilt i 2016, er et prestisjefylt foretak i Westford Education Group som tilbyr topprangerte akademiske programmer på nett/deltid. En leverandør av utdanningsledelse i verdensklasse med base i UAE, Exeed College tilrettelegger doktorgradsprogrammer i bedriftsadministrasjon og utdanning, spesialiserte MBA-programmer, masterprogrammer i utdanning og forskjellige lærerkvalifikasjonsprogrammer gjennom sin omfattende tilstedeværelse i GCC, Afrika, Asia, Sør Øst- og europeiske land. De eksepsjonelle utdanningsprogrammene som tilbys av ledende internasjonale universiteter og prisbelønte organisasjoner gjør det mulig for elevene å gjenoppfinne seg selv og utmerke seg på sine ekspertisedomener.

For å tilby grader i verdensklasse, har Exeed College truffet den rette akkorden med topprangerte globale universiteter som er forpliktet til å tilby eksepsjonell studenterfaring, undervisning av høy kvalitet, banebrytende forskning og omfattende samarbeid med førsteklasses organisasjoner.

Universidad Católica de Murcia, Spania, City University, Malaysia, Woolf, Malta, Plymouth Marjon University i Storbritannia og Acacia University i USA er de største universitetene som samarbeider med Exeed College .

En sterk talsmann for å bygge bro over gapet i å levere kvalitetsutdanning til massene gjennom digitalisering, Exeed utnyttet kraften til teknologi og har skapt et digitalt økosystem gjennom integrering av en toppmoderne virtuelt læringsmiljø (VLE)-plattform, inkludert et robust Learning Management System (LMS) som er i stand til å levere synkron og asynkron undervisning. Ved å bruke de mest moderne pedagogiske verktøyene, fullt stablet kursmateriell og nettbibliotek sikres sømløs levering av akademiske grader og profesjonelle programmer i verdensklasse til kresne elever over hele verden.

En tilrettelegger for lederutdanning, lærerutdanning og kvalifikasjoner i verdensklasse, har Exeed College utmerket internasjonale fakulteter utdannet ved anerkjente universiteter med tiår med erfaring i industri og akademia.

Exeed College forkjemper inkludering, likhet og mangfold og er stolt av sin rike og varierte demografi av elever fra nesten 50-pluss nasjonaliteter og 10-pluss industrisektorer.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å levere globalt anerkjente og akkrediterte mastergradsprogrammer innen forretnings- og ledelsesdomener og lærerutdanningskvalifikasjoner for å gi 2000-tallets arbeidere med ekspansiv kunnskap for å møte deres akademiske behov og overførbare ferdigheter. En solid plattform for arbeidende fagfolk til å tilegne seg kunnskap, få dyp innsikt og mestre arbeidsplassanvendelse av slik læring; vi bidrar til å bygge flotte organisasjoner, bærekraftige samfunn og dermed en progressiv nasjon som opprettholder etikk og integritet.

Syn

Exeed College ser for seg å være blant de fremste globale leverandørene av anerkjent og akkreditert høyere utdanning, lederutdanning og videreutdanning til arbeidende fagfolk og utøvere for å utruste, berike og styrke dem til å bli eksperter og ledere innen deres praksisdomener.

Steder

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malaysia

         Spørsmål