Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introduksjon

ESDST er dataskolen til Rushford Business School akkreditert av James Lind Institute. Skolen tilbyr høyere gradsprogrammer i datavitenskap og teknologi, hvor graden tildeles av Rushford Business School.

Vårt fakultet og mentorer er datavitere og jobber i anerkjente stillinger i bransjen. Vi underviser ved bruk av anvendt metodikk med ekte datasett og graden avsluttes med et konsulentprosjekt. Dette gjøres med et mål om å fostre studentene våre til å være ledere og dataforskere på toppnivå i verdensklasse.

Vår fleksible akademiske levering lar studentene velge våre programmer basert på deres tidsforpliktelse. Våre 100 % nettbaserte programmer er godt egnet for studenter fra hele verden. Våre programmer er designet for å gi online ekvivalens til et vanlig universitetsprogram ved å utnytte teknologi i verdensklasse, internasjonale datavitenskapseksperter og utdanning av beste kvalitet.

ESDST har som mål å fremme teknisk utdanning og forskning innen datavitenskap, forretningsanalyse og banebrytende teknologier. Programmene ved ESDST gir en utmerket fordel for ledelsen og tekniske studenter ved å gi dem mulighet til å bruke data og teknologi for å løse virkelige problemer effektivt og effektivt. Data og teknologi har blitt en integrert del av ens liv, derfor er en verdsettelse av disse to avgjørende i alle deler av menneskelig tilværelse – enten det er et personlig eller yrkesliv.

Programmene tilbys i både online og blandet modus. Studentene har muligheten til å velge modus basert på deres bekvemmelighet. For alle blandede komponenter er det også gitt en ekvivalent på nett, derfor kan du velge programmene dine og studere hos oss uansett hvilken del av verden du bor.

Vi kjenner igjen begge deler; tidligere grader og tidligere erfaring samlet av elevene på alle nivåer. Det tas i betraktning ved opptak, avhengig av typen og varigheten av programmet.

Hvorfor ESDST er et utmerket valg for deg!

ESDST-fordel

ESDST fokuserer på en resultatbasert tilnærming, der konsekvent innsats er å styrke elevene til å oppnå læringsresultatene som gjør deg bransjeklar. ESDST tror virkelig på bærekraftige akademikere som forbereder elever på livet og ikke bare for en nybegynnerstilling som de fleste handelshøyskoler gjør

Vårt MOTTO ligger i RIIL, som styrker sin entusiast til å la ingen stein stå uvendt for å pleie seg selv som profesjonell og som menneske.

Ansvarlige akademikere

 • Kvalitetsutdanning – Som pionerer innen kvalitetsutdanning opprettholder vi et studienivå som sikrer at studentene består på det nødvendige nivået etter å ha hatt de nødvendige ferdighetene. Våre partneruniversiteter er allerede akkreditert best for sin kvalitetsutdanning som Swiss EduQua, og deres assosiasjoner med internasjonale akkrediteringsorganer.
 • Fleksibel akademisk levering – Vår online og blandede akademiske leveringsmodell med en tilstrekkelig blanding av synkrone og asynkrone innganger lar deg planlegge læringsinitiativene dine. Innhold er tilgjengelig 24x7 gjennom e-campusen din.

Informasjonsteknologi

 • Datadrevne beslutninger – Data- og informasjonsteknologi har blitt en integrert del av alles personlige og profesjonelle liv. ESDST forbereder deg på å ta datadrevne beslutninger, noe som gjør at anbefalingene dine skiller seg ut i forhold til kollegene dine.
 • MS Excel – Hver ESDST-elever vil være ekspert på MS Excel, som er et av gratisverktøyene for å forbedre arbeidsproduktiviteten.
 • Koding og verktøy - Avhengig av hvilket program du velger, vil du lære koding i R eller Python, og andre forskjellige verktøy for å lage dashboardene dine.

Bransjeintegrasjon

 • Mentorskap - Hver ESDST-elev vil bli tildelt en bransjementor, som du vil kunne planlegge din personlige karrierevei med.
 • Plasseringstjenester – I tillegg til ferdigheter som kreves for plassering, gir ESDST deg en akademisk coach som hjelper deg med CV-en din, LinkedIn-profilen din og bygge intervjuferdigheter. Sammen med det gir bransjecellen vår en plattform for å forbedre profilens synlighet med bransjen. Med ferdigheter og intervjumuligheter er vi sikker på å ha deg plasseringsdyktig.
 • Bransjenettverksarrangementer – Å lære av bransjeeksperter er en integrert del av dette programmet. Det vil bli arrangert regelmessige gjesteøkter hvor du vil ha mulighet til å bryte ut og diskutere med gjesten. Nettverk vil være en nøkkelfaktor under blandede programmer. Til og med mange moduler vil bli undervist av bransjeeksperter, og dermed lar deg ulike plattformer lære av bransjeeksperter, og ja, for ikke å glemme veiledning nevnt tidligere.
 • Consulting Capstone Project – Hva med å jobbe med et reelt forretningsproblem, hente data og anbefale løsninger til selskapet som forretningskonsulent? Eksisterende, ikke sant. Dette er en omtalt del av studieprogrammene. I motsetning til enhver annen handelshøyskole, som bare gir deg en mulighet for en masteroppgave, gir ESDST deg en mulighet til å samarbeide med et selskap for å løse deres forretningsproblemer.

Livsferdigheter

 • Tverrkulturelt miljø – ESDST er et internasjonalt institutt der alle studenter over hele verden skal studere sammen. Tenk deg å jobbe med et langrennsprosjekt, læringen vil være enorm. Bedrifter bruker millioner av dollar på tverrkulturell sensibilisering, men du vil bare ha det fra studiene dine.
 • Lederferdigheter - Studieplanen din er i dine hender. Du jobber mens du studerer, derfor planlegger du fremover for alle komponentene i akademisk levering samt arbeidsfronten din. Disse organisatoriske ferdighetene forbedrer dine planleggings- og selvmotiverende ferdigheter.
 • Myke ferdigheter og kommunikasjon – Kommunikasjon får en leder til å skille seg ut fra andre fagpersoner. Din skriftlige kommunikasjon vil bli bedre for hver modul som pågår, og din muntlige kommunikasjon vil gå videre med forumdiskusjonsmuligheter.

Studentuttalelser

Steder

Steder
 • Geneva

  Geneva, Sveits

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Programmer

Spørsmål