Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introduksjon

Om ESDST:

European School of Data Science & Technology (ESDST) spesialiserer seg på å tilby utdanning innen det tekniske feltet som datavitenskap, kunstig intelligens, maskinlæring, robotikk, cybersikkerhet, cloud computing, etc.Hos oss lærer du ikke bare, men får anerkjente sertifiseringer og grader, og øker CV ved å bygge portefølje med vår prosjektbaserte hybride læringsmetodologi!

201353_Technology-3.png

ESDST samarbeider om å tilby grader akkreditert av RNCP, det franske arbeidsdepartementet, Frankrike. I tillegg er European School of Data Sciences & Technology (ESDST) en sveitsisk EduQua-sertifisert institusjon med sertifiseringsnummer CH23/00000103. EduQua-sertifisering er et bevis på kvaliteten på utdanningen som tilbys av ESDST. Kursene våre utstyrer dessuten elevene med dybdekunnskap, slik at de kan forfølge industrisertifiseringer fra AWS, Microsoft, Databricks, Google og mer. Hvert av våre masterprogram tilbyr en mulighet til å oppnå en anerkjent grad fra det franske arbeidsdepartementet og fire sveitsiske Eduqua-sertifiserte sertifikater og et referansebrev fra din bransjementor.

Med utgangspunkt i gruppen vårs 15+ års erfaring innen voksenopplæring med 5400+ alumner fra 80+ land, har vi foredlet en hybrid undervisningsmetodikk designet eksklusivt for voksne elever. Vi har omhyggelig laget en tre-lags tilnærming til kursdesign, som involverer samarbeid mellom bransjefolk og akademiske professorer i å forme kursinnhold og levering av det gjennom vår banebrytende e-campus. Videre kobler vi hver elev med en dedikert student suksesssjef for å fremme konsistent kommunikasjon. Våre live-bootcamps og mentorskap lar elever samhandle med bransjefolk for å lære utførelse av konseptene.

Denne nevnte dynamiske synergien garanterer at kursene våre oppnår en harmonisk blanding av akademisk strenghet og praktisk, praktisk utdanning. Andragogikken vår gir deg mulighet til å lære når det passer deg, 24x7, alt mens du drar nytte av veiledning fra både akademiske og bransjefolk.

201354_Technology-2.png

Vi prioriterer prosjektbasert læring, slik at du kan bruke konseptuelle rammer for å løse problemer i den virkelige verden. Hvert kurs blir vurdert via prosjekter, og kulminerer i et betydelig Capstone-konsulentprosjekt. Denne tilnærmingen lar deg utvikle en omfattende portefølje eller CV, med minimum 13+ prosjekter etter fullført program. Se for deg virkningen av en CV beriket med et mangfold av prosjekter.

Er du klar til å transformere reisen din som dataekspert!

Kontakt oss i dag for å utforske de spennende mulighetene som venter på deg!

Hvorfor ESDST er et utmerket valg for deg!

Lås opp potensialet ditt med ESDST - Din vei til kvalitetsutdanning!

European School of Data Science and Technology (ESDST) tilbyr en mulighet for personlig tilpasset utdanning av beste kvalitet i den modusen du foretrekker. Vi tilbyr utdanning i 2 modeller - online, og på campus. For arbeidere som ikke kan ta sabbatsår, kan de konkurrere med utdanningen sin i nettmodus.

De som foretrekker en klasseromssetting kan velge å studere ved vårt toppmoderne campus i Frankrike, utstyrt med banebrytende datalaboratorier, språkfasiliteter og utmerkede sportsfasiliteter for å fremme et gunstig læringsmiljø.

Vår didaktiske modell:

Vi er pionerer innen nettbasert utdanning med vår gruppes 15+ års eksistens innen voksenopplæring. Vi tror på kompetanseheving som er mulig ved aktiv læringsstrategier der elever er involvert i læringsprosessen. For å oppnå dette har vi tilpasset 3-lags tilnærming til kursdesign og akademisk levering, som kan tilpasses og er tilgjengelig 24X7. Læreplanen vår er designet av bransjefolk og utdanningseksperter sammen for å sikre praktisk kursinnhold og akademisk strenghet. Alle elever tilpasser studiene sine via vår e-campus. For å sikre rettidig respons, tildeles en elevsuksessansvarlig til hver elev. Vi arrangerer regelmessige gjesteøkter og Live Boot Camps, alt tatt opp for enkelhets skyld.

Inngående læreplan

Som en dedikert teknologiskole er vi forpliktet til å tilby grundig utdanning og forskning innen teknologifeltet. Læreplanen vår er utformet for å forberede deg på suksess i bransjen, enten du søker en karriereendring eller sikter på avansement i organisasjonen din. Læreplanen vår har blitt undersøkt av fagfolk i bransjen, for å sikre at den er i tråd med gjeldende krav fra arbeidsmarkedet.

Vi er stolte over å ha pensum vår gjennomgått fra bransjefolk for å tilby den læringen som kreves for å komme inn for jobb.

Programmer for å forberede ledere og bransjefolk på toppnivå!

Vi tilbyr et utvalg av programmer som passer behovet for alle bakgrunn av elever. Typiske målgrupper for våre programmer er som følger:

201358_Technology-5.png
 • Ledelsesledere: Alle med lederbakgrunn eller villige til å være ledere på toppnivå som er villige til å lære å ta datadrevne beslutninger, kan vurdere å følge programmer, i disse programmene lærer du (ledelse + dataverktøy og applikasjoner)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Big Data Management
  • MBA Data Science, AI & ML
 • Ledere som er villige til å lære å utføre dyptgående forskning innen sine operasjonsområder, kan vurdere å følge programmer, i disse programmene lærer du (Management + Management Specializations + Dataverktøy og dets applikasjoner), for eksempel å utarbeide vakre dashboards, beslutningsanbefalinger ved bruk av data, etc)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Financial Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Human Resource Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Sports Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (markedsføringsanalyse)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Helseanalyse)
 • For tekniske eksperter som er villige til å jobbe innen teknologi, data, kunstig intelligens, og alle med lederbakgrunn som allerede ønsker å lære dyptgående teknologiapplikasjoner, oppfordres til å vurdere følgende programmer:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • MSc datavitenskap, maskinlæring og kunstig intelligens
 • MSc kunstig intelligens for robotikk

Er du klar over at ledere som er i stand til å ta teknologibaserte beslutninger får høyere betalt i gjennomsnitt? I følge den nylige undersøkelsen, data samlet inn fra ulike kilder, er gjennomsnittslønnen til Data Analytics Lead mer enn USD 400 000.

Visste du at ledere som er i stand til å ta teknologibaserte beslutninger, har høyere lønn i gjennomsnitt? Data Analytics-emner tjener for eksempel en gjennomsnittslønn på over 400 000 USD, ifølge nylige undersøkelser.

Klar til å skille seg ut og avansere i karrieren?

Bli med oss på ESDST, din pålitelige institusjon som utruster deg til å skinne i det stadig voksende teknologilandskapet!

Studentuttalelser

Campus funksjoner

European School of Data Science & Technology (ESDST) har 2 campus - Online Campus og France Campus.

Online Campus lar deg studere 24/7, tilpasse studiene dine og lære i ditt eget tempo. Forskning sier at en person husker bare 30-40 % av undervisningen i klassen, men med vår nettbaserte campus kan du sette professorens opptak på pause, høre dem på nytt, lære på nytt og øve igjen og igjen for å fremheve læringen din.

Vårt campus i Frankrike ligger i Châteauroux, som ligger i hjertet av Frankrike, og har et pulserende samfunn på 60 000 innbyggere og har en praktisk beliggenhet kun en naturskjønn 2-timers togtur unna Paris. Denne strategiske beliggenheten åpner for en verden av muligheter for å utforske Frankrikes kjente reisemål, og være på et trygt sted.

Undervisningsfasilitetene er eksepsjonelle: fullt utstyrte klasserom, et språklaboratorium som er unikt i Europa, datalaboratorier, sykestue, osv. Infrastrukturen er ganske enkelt unik: en restaurant med kjøkken og mulighet for studenter å kjøpe en månedlig full måltidstjeneste (3 X dag), en profesjonell fotballbane brukt av byens lag, tennis-, badminton-, volleyball- og basketballbaner, pingpongbord, en bar med biljardbord og storskjerm-TV, alt tilgjengelig for studenter og ligger innenfor campusområdet. Studioene vil bli brukt til å være vertskap for 200 idrettsutøvere under de olympiske leker i Paris 2024, og er av meget høy standard (rengjøring, håndklær og sengetøy inkludert). Gratis offentlig transport med buss tilbys for studenter til og fra sentrum og shoppingområder, og en sykkelvei med sykkelutleie er også tilgjengelig.

  Opptak

  Se vår nettside for detaljerte opptakskrav.

  Hvis du ønsker å snakke med noen, vennligst se om du kan delta på vårt neste åpent hus. Vi gjennomfører vårt åpne hus med vår partnerskole Rushford Business School som tilbyr lederutdanning.

  Klikk her for å melde deg på åpent hus:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Hvis du ikke kan vente til neste åpne hus, vennligst skriv en e-post på [email protected]

  Stipend og finansiering

  European School of Data Science & Technology (ESDST) inviterer søknader fra hele verden. For å hjelpe elever hvis lands valuta ikke er like sterk, for å motivere akademiske prestere og forskere osv. tilbyr vi ulike stipender til ulike tider.

  Vi er en privat handelshøyskole, og derfor må vi belaste gebyret, men tidligere har elever med lavere inntekt fått opptil 40 % stipend.

  Vennligst send stipendsøknaden sammen med en uforpliktende gratis søknad. Vårt opptaksteam vil kunne gjennomgå og gå tilbake med tilbudt stipend.

  Steder

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Spørsmål