Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Introduksjon

European Institute of Applied Science and Management, ops (EIASM, tidligere CBU) rangerer blant de moderne private utdanningsinstitusjonene i Tsjekkia som tilbyr profesjonelle grader. Ved å tiltrekke seg en jevn tilstrømning av nye studenter siden etableringen i 2011, vitner det om sitt rykte som en førsteklasses utdanningsinstitusjon. Det er akkreditert som en førsteklasses institusjon av et anerkjent akkrediteringsbyrå ASIC UK og ligger i sentrum av Praha. EIASM har blitt medlem av CPD (Certified Professional Development) og ICA (International Compliance Association).

EIASM tilbyr profesjonelle BBA-, MBA- og DBA-programmer på engelsk, mens MBA- og DBA-programmer også er på tsjekkisk. I tillegg tilbyr EIASM også kortsiktige skreddersydde forskerpraksisplasser i ulike spesialiseringer som avanserte kurs for å gi mulighet for fleksibel, faglig utvikling.

Vi tilbyr premium online support. Studiemateriell og relatert informasjon er tilgjengelig for studenter i NEO E-Learning System, mye brukt av hundrevis av skoler og universiteter over hele verden.

Studieprogrammer

EIASM bringer mange års erfaring til bordet ettersom vi ansetter kvalifiserte fagfolk og erfarne ledere. EIASMs personell kommer fra ulike bakgrunner med rik akademisk og ikke-akademisk erfaring, noe som sikrer at vi har en god blanding av analytiske ferdigheter og feltbasert erfaring. Finn ut mer om våre forelesere på www.eiasm.cz . I tillegg kan du finne en ansvarlig, pålitelig og støttende stab av fakultetsledelsen.

Samarbeid

EIASM har et godt etablert akademisk nettverk basert på partnerskap og studentutvekslingsavtaler med mer enn 50+ universiteter rundt om i verden. EIASM er et QISAN-medlem.

Forskning

Forelesere publiserer i Elsevier (Scopus) og Clarivate Analytics (Web of Science) vurderte tidsskrifter innen mange felt og spesialiseringer (f.eks. økonomi, ingeniørfag, naturvitenskap osv.). I tillegg har vi siden 2013 organisert en årlig internasjonal konferanse, som har blitt indeksert i Web of Science Core-databasen og andre indekseringstjenester. Vi støtter åpen tilgang og bruker Open Journal System.

ASIC-akkreditering

EIASM er akkreditert som en førsteklasses institusjon av ASIC. ASIC-akkreditering er en pedagogisk standard som er:

 • Godkjent av Ofsted, Council of Higher Accreditation i Storbritannia
 • Anerkjent av den britiske regjeringens innenrikskontor
 • Et medlem av BQF (British Quality Foundation)
 • En tilknyttet ENQA (European Network for Quality Assurance)
 • Et medlem av NARIC (National Academic Recognition Information Centres)
 • ASIC ble vurdert og oppfylte kravene i ISO9001:2015, som er en sertifisering for følgende omfang "Akkreditering for utdanningsinstitusjoner i Storbritannia og over hele verden."

Vi har blitt medlem av QISAN (Quality International Study Abroad Network). For tiden tilbyr vi nye bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.

Alumnistandarder

Vi støtter kritisk tilnærming og analytisk tenkning blant studenter innenfor et tverrfaglig og innovativt miljø hvor den eneste konstante er en permanent endring. Derfor er målet vårt å ha studenter med et globalt, interkulturelt komplekst syn som raskt kan samle og analysere informasjon og initiere, implementere og administrere endringer i personlig og arbeidsrelatert liv. Typiske alumner er verdifulle lagspillere med lederegenskaper.

Vårt oppdrag

Gjennom prestasjonene til studentene og fakultetsmedlemmer, ser EIASM en forpliktelse til kontinuerlig forbedring og fortreffelighet.

EIASM forutser en sterkere identitet forsterket av lokale, nasjonale og internasjonale koblinger, noe som gagner studenter, fakultetet og instituttets større samfunn.

Steder

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Spørsmål