Keystone logo
ESP - School of Communication & Marketing

ESP - School of Communication & Marketing

ESP - School of Communication & Marketing

Introduksjon

ESP (Ecole supérieure de Publicité) er en skole for høyere utdanning innen reklame, kommunikasjon, markedsføring og ledelse - lokalisert i Paris. Siden 1927 har ESP opplært erfarne fagfolk på disse områdene og har vært aktivt involvert med kommunikasjonsbyråer, medieorganisasjoner og annonsører. En pionerskole med (nesten 90 år!) Erfaring, ESP er stolt av sin anerkjente ekspertise:

ESP er den eldste kommunikasjonsskolen i Frankrike

En rask historie om ESP: I begynnelsen av 1900-tallet oppfant USA oppfinnelsen. En gruppe franske fagfolk kom da sammen for å utvikle reklamekunnskaper i Frankrike. På den tiden: - PUBLICIS, det første franske reklamebyrået, ble opprettet i 1926. - ESP, den banebrytende skolen for reklame i Frankrike, ble opprettet i 1927.

ESP-CERTIFIKASJONER

Nasjonal sertifisering: ESP er en privat skole med høyere teknisk utdanning, sertifisert av den franske regjeringen. ESP leverer «profesjonaliserende» grader som gir opplæring for spesifikke faglige ferdigheter. Følgelig er disse grader (Bachelor og Masters) sertifisert av regjeringsorganisasjonen RNCP (Nasjonalt register over profesjonelle sertifiseringer). IAA-sertifisering: Internasjonal anerkjennelse, utstedt av IAA etter en detaljert gjennomgang av kursene («Hvert kurs er akkreditert og individuelt vurdert, målt gjennom en streng, benchmarked IAA Education Council-prosess, og sikrer en internasjonalt anerkjent undervisningskvalitet som kreves av den globale kommunikasjonsindustrien for sine fremtidige studenter og unge fagfolk »). ESP ER DEN 1. PARISISKE PRIVATSKOLEN [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] Siden 1927 har ESP opprettholdt sin ledelse, rangert som "topp private skole i Paris" av SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Denne klassifiseringen er basert på tre viktige kriterier: Excellence i trening, startlønn (av kandidater) og tilfredsstillingsnivå for studenter.

Steder

  • Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing 9 RUE LÉO-DELIBES , 75116, Paris

Spørsmål