Keystone logo
© Carrianna Field
ESIE

ESIE

ESIE

Introduksjon

ESIE er konstituert som handelshøyskolen til den anerkjente CES Cardenal Cisneros, grunnlagt med mål om å gjenoppfinne utdanningsmodellen med en fleksibel og innovativ metodikk, noe som gjør den enda mer tilgjengelig når det gjelder ressurser og tid.

Vi gjenoppfinner din profesjonelle fremtid

Vi gir en 180º tur til din profesjonelle karriere, og forbedrer alle dine ferdigheter og evner slik at du er i stand til å ta de beste avgjørelsene i sanntid, og evaluerer resultater innen HR, finans, markedsføring og teknologisk drift.

Eksponentiell kunnskap

Hos ESIE mennesker til forretningsfremtidens neste ledere, og hjelper til med å forbedre deres ferdigheter og evner takket være vårt fantastiske fakultet, 100 % praktiske klasser, vårt innovative virtuelle campus, utmerkede karrieretjenester og våre intense oppslukende økter på campusene våre. Madrid.

Hos ESIE tror vi at den beste måten å lære på er gjennom følelser, og vi utsetter deg for forretningssaker der du må ta avgjørelser. Hver læring er knyttet til en følelse.

Hvert emne består av 10 økter á 90 minutter, hvor teorien blir forklart ved hjelp av ulike reelle businesscases og analysert ved hjelp av Case-metoden.

For å få mest mulig ut av timene må elevene forberede casene på egenhånd på forhånd.

Personlig-faglig forlik

Vi tilpasser oss perfekt til studentens personlige og profesjonelle behov. Kurset, som varer i 1 år, har totalt 3 samtaler om tilgang, takket være en nettbasert metodikk, blandet og med live klasser som gjør opplæringen vår til den rimeligste undervisningen.

Høy kvalitet etterutdanning

Vi har en spesialisert MBA som gjør deg til et aktivt fag i ulike praktiske scenarier, hvor du lærer å lede og motivere teamet ditt, øke bedriftsomsetningen, lansere nye produkter, lukke og åpne nye divisjoner, gå inn i nye markeder, jobbe med ulike kulturer og optimalisere den produktive driften av selskapet, blant mange andre situasjoner som vil gjøre deg til en ekte bedriftsleder.

Første nivå dobbel grad

Handelshøyskolen vår er tilknyttet CES Cardenal Cisneros i Madrid, så du vil motta en dobbel grad etter levering av Master's Final Project.

Steder

  • Madrid

    Calle del General Díaz Porlier, 58, 28006, Madrid

Spørsmål