Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Introduksjon

© Fotoatelier Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Virkelig internasjonal.

I et internasjonalt læringsmiljø utdanner vi fremtidige ledere som på en ansvarlig måte vil forme vår globale økonomi og samfunn. ESB Business School er en del av det offentlige, statsfinansierte Reutlingen University og har satt standarder for utdanning og opplæring av unge ledere innen internasjonal forretningsadministrasjon og forretningsteknikk i førti år. ESB Business School ligger i nærheten av Stuttgart i en velstående region som er hjemsted for mange globale aktører, f.eks. innen bil- eller maskinteknikk.

Vi lever internasjonalitet

Over 2100 studenter fra rundt 70 nasjoner bor og studerer sammen på vår kosmopolitiske campus. Vårt ESB-motto "Truly international" står også for en rekke gradsprogrammer med global orientering, for studieintegrerte praksisplasser og semestre i utlandet, samt for et verdensomspennende nettverk av mer enn 120 partneruniversiteter i 40 land. Med sin internasjonale erfaring tilfører et 60-sterkt team av professorer med praktisk erfaring samt mange gjesteforelesere og ansatte enda større mangfold til vår livlige universitetscampus.

Nyutdannede ved ESB Business School er svært ettertraktet av HR-rekrutterere i inn- og utland. Nasjonale og internasjonale universitetsrangeringer vurderer også undervisningskonseptet til ESB Business School som eksepsjonelt bra. ESB Business School har siden 2019 også vært akkreditert av verdens største akkrediteringsorganisasjon AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), og tilhører dermed toppligaen av handelshøyskoler over hele verden.

Studerer med ESB Spirit!

Å sykle for en god sak, gi råd til bedrifter eller reise til FN i New York: Studentinitiativene ved ESB Business School har mye å tilby. Så forskjellige som de er: De legemliggjør ESB-ånden, forbedrer viktige ferdigheter utenom faget – og unødvendig å si at de er kjempegøy!

Steder

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Spørsmål