Keystone logo
Erich Pommer Institut gGmbH European Film Business and Law LL.M. | MBA
Erich Pommer Institut gGmbH

European Film Business and Law LL.M. | MBA

Potsdam, Tyskland

4 Semesters

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 21 000 *

Blandet

* enkeltgrads direkte betaling

Introduksjon

Utviklingen i det digitale indre markedet, den merkbare økningen i mangel på kompetanse, og effektene av en global pandemi, utgjør nye utfordringer for den europeiske audiovisuelle og underholdningsindustrien i krysningspunktet mellom kreativt, juridisk og forretningsmessig. Betydningen av digitalisering så vel som det uunngåelige fokuset på transformasjonsledelse og motstandskraft er mer tydelig for morgendagens film- og TV-selskaper i dag enn noen gang før.

Det utøvende masterprogrammet European Film Business and Law LL.M. | MBA utstyrer fagfolk og ledere innen film og TV med de nødvendige ferdighetene og verktøyene for å mestre disse utfordringene med kompetanse, og sikrer bærekraftig utvikling av deres selskaper og generell dynamisk markedsvekst i Europa. Programmet tilbyr omfattende innsikt i det europeiske audiovisuelle og underholdningslandskapet fra et forretningsmessig så vel som et juridisk perspektiv. Ved siden av førsteklasses akademisk ekspertise, tilbyr programmet en betydelig mengde praksisrelevant kunnskap, tverrfaglig kunnskapsutveksling, samt tilgang til topp industrieksperter og deres nettverk.

Undervisningen holdes i blokker og delvis i helgene, noe som gjør det mulig å studere mens du jobber. De fleste moduler vil bli levert online, noe som gjør det lettere for alle internasjonale fagfolk å få tilgang til programmet. Studieuker i Potsdam vil tilby muligheter for personlig utveksling og intensiv nettverksbygging. Den individuelle modultildelingen, de ulike studietilbudene å velge mellom samt muligheten for å godskrive allerede oppnådde prestasjoner gir også størst mulig fleksibilitet for å forene arbeid, studier og familie.

Programmet tilbyr en rekke valg for å designe din individuelle studieerfaring slik at den passer best til dine behov:

Valg av grad

I løpet av studiene fokuserer studentene på juss (LL.M.) eller business (MBA) innhold.

  • LL.M. og MBA-studenter fullfører flere essensielle moduler i fellesskap og spesialiserer seg i andre halvdel av programmet.
  • En dobbel grad (LL.M. og MBA) er mulig med studiepoeng for arbeid utført i første grad. Ekstra skolepenger påløper. Det kreves to søknader.

Valg av arbeidsgiver

  • Engasjement hos arbeidsgiver: Du deltar i programmet sammen med din bedrift. Du gjennomfører da også prosjektmodulen ved din bedrift. Ideelt sett vil det gi deg innsikt i andre områder av selskapet.
  • Uten arbeidsgiver: Du deltar i programmet uten bedrift. Du fullfører prosjektmodulen i en partnerbedrift av programmet.

Valg av studieintensitet

  • Heltid: Du fullfører programmet i fire semestre, og går på forelesninger i de to første semestrene. Tredje semester er reservert for prosjektmodulen, etterfulgt av et semester for masteroppgaven.
  • Deltid: Du fullfører programmet på seks semestre, mens vi hjelper deg med å designe timeplanen som best oppfyller dine krav.

Opptak

Program undervisningsavgift

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål