Keystone logo
emTunis Business School EMBA i internasjonal handel: Europeisk marked
emTunis Business School

EMBA i internasjonal handel: Europeisk marked

Tunis, Tunisia

16 Months

Engelsk, Fransk, Avestan

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

Introduksjon

Master of Business Administration (MBA) er skreddersydd for ledere, gründere og konsulenter som har som mål å øke karrieren gjennom opplæring på høyt nivå og få en MBA-grad med internasjonal akkreditering.

Ledere forventes nå å lede virkningsfulle transformasjoner for ansvarlige virksomheter og et bedre samfunn. Å gi deg mulighet til å ta denne utfordringen er målet med Executive-sporet.

  • Utvikle og konsolidere vekstmarkedsføring og forretningsutviklingsånd både i forbindelse med oppstart/SMB og store selskaper i en innovativ markedsføringstilnærming
  • Utvikle kompetansen din til å spille en ledende rolle i fremtiden til organisasjoner
  • Utforsk nye muligheter, nye måter å tenke, skape og innovere
  • Utvid din innflytelse i modulen for profesjonell og personlig vekst

Europa er en av de rikeste og mest utviklede regionene i verden, men det er ikke et økonomisk homogent område: ikke alle europeiske land er utviklede land og har særtrekk å vurdere. Den europeiske union, hovedenheten i regionen, er den andre økonomiske makten i verden. Alle medlemslandene handler fritt med hverandre takket være fellesmarkedet, og atten av landene har økt samarbeidet innenfor eurosonen. Det er også inngått frihandelsavtaler med andre samarbeidsland. dette store markedet er ikke lett tilgjengelig.

Formålet med en Executive MBA i internasjonal handel spesialitet European Market er å trene internasjonale handelsfolk som er spesialister på det europeiske markedet, i stand til å identifisere muligheter, overholde regler og standarder, og utvikle kommersielle utvekslinger med det gamle kontinentet.

Grunner til å velge emTunis Business School

Smidig og fleksibel

På campus, online, blandet eller modul for modul. Alle Executive-programmer kan utføres avhengig av vårt valg. emTunis sikrer at du har valgt den rytmen som passer best for ditt yrkesliv. En veileder, på din forespørsel, kan hjelpe deg med å ta det mest relevante valget, slik at du kan fortsette å oppfylle ditt faglige ansvar og dra nytte av leksjonene våre i et passende tempo.

Executive Program Spesialist

emTunis er en institusjon som spesialiserer seg på lederopplæring. du vil aldri dele læren din med elevene. våre avdelingsledere bruker mye tid på å forbedre de andragogiske teknikkene som brukes i undervisningen vår. lærere har ingenting med undervisning til unge å gjøre. NB: Andragogi er vitenskapen om å forstå (teori) og støtte (praksis) livslang opplæring av voksne.

Effektiv og effektiv

Med bare 60 til 64 dager som trengs unna jobb over en periode på 16 måneder, avhengig av ditt valg av startcampus, er vår EMBA en av de mest effektive rutene til en topp forretningsgrad. Alle våre ansatte av fagfolk, akademikere og trenere reviderer programmene hvert år for å optimalisere dem og gjøre dem mer effektive.

Flerkulturell og flerspråklig

Tunisia er et afrikansk, middelhavs- og arabisk land. En time fra Europa og med en historie med etnisk blanding på mer enn 3000 år, er Tunisia utvilsomt det beste stedet i verden for undervisning i mangfold, inkludering og toleranse. Våre Executive-programmer tilbys på 3 språk: engelsk, fransk og arabisk.

Akkrediteringer

emTunis Business School er en profesjonell og utøvende opplæringsskole akkreditert av den tunisiske staten. Alle våre EDBA-er foregår i samarbeid med en fransk handelshøyskole, som gir tilgang til akkreditering av den franske staten.

Med to grader, en tunisisk og en fransk, er du sikker på at ferdighetene dine er anerkjent i nesten alle land i verden.

Karrieremuligheter

Opptak

Om skolen

Spørsmål