Keystone logo
© EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

Introduksjon

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe er unik skole for seg selv i Frankrike som tilbyr en femårig høyere utdanning fra Bachelor til masternivå. Laget i samarbeid med de store økonomiske aktørene i luksus sektor, programmet tilbys på EIML Paris trener ledere til å være, og er spesielt egnet for de som ønsker en karriere med høye ansvar i ulike sektorer:

* Innkjøp: Råvare kjøper, merchandiser Produkter Manager Retail Operator ...

* Markedsføring: Product Manager, Marketing Survey konsulent, E-markedsføring prosjektleder, Category Manager ...

* Kommunikasjon: Trykk og Media Officer, hendelseskommunikasjonssjef, Public Relations Officer, Media Planlegger ...


EIML Paris Programmet er todelt:

Et treårig bachelorprogram
Programmet fokuserer på å lære grunnleggende i Luxury Industry gjennom mange og ulike foredrag om følgende tema: Kultur, kunst og Civilization, markedsføring og kommunikasjon Luksus Markets.
På slutten av det tredje året, studentene få en bachelorgrad i markedsføring av Luxury Brands

En to-årig Master program:
I løpet av disse to årene av studiet, studentene utdype sin kunnskap om luksus markedet og utvikle sine lederegenskaper.
Programmet gir mulighet for studentene til å jobbe deltid (3 dager i uken) i en av de mange Luxury Industries og merkevarer. I tillegg, på den femte året, studentene har til å fullføre utdannelsen sin ved et internship fra 6 opp til ni måneder.
På slutten av det femte året, blir elevene tildelt en MBA i markedsføring av Luxury Brands, som er en state-sertifisert grad
I en verden hovedstaden i luksus industri, Paris, skal studentene forstå at Luksus er fremfor alt en unik kunst av know-how og at detaljhandel med luksuriøse produkter og tjenester krever en dyp kunnskap om hva kvalitet betyr.
Den svært fokusert pensum forbedrer elevenes ferdigheter og kompetanse til å arbeide effektivt i luksus bransjen, ved forståelsen av de spesifikke koder og språket i denne sektoren.

EIML Paris leverer en fransk statsanerkjent mastergrad.

Steder

  • Paris

    35 quai André Citroën

    Spørsmål