Keystone logo
EGADE Business School EGADE - WP Carey Executive MBA
EGADE Business School

EGADE - WP Carey Executive MBA

Mexico City, Mexico

15 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Doble ledertransformasjonen din. Doble karriereeffekten din.

Få to MBA-grader på bare 15 måneder. EGADE – WP Carey Executive MBA, et unikt samarbeid med to grader mellom to høyt anerkjente handelshøyskoler. Dette programmet ble designet for å gi en meningsfull lederutdanningsopplevelse for de globale lederne som ønsker å akselerere banene sine til C-Suite-nivåer. Denne Executive MBA med Global America-fokus søker å forberede ledere som vil forbedre konkurranseevnen til Nord-Amerika.

Studenter fra dette programmet uteksamineres med en dobbel grad fra EGADE Business School og WP Carey School of Business. EGADE – WP Carey Executive MBA representerer en karriereredefinerende mulighet til å innovere, lede og påvirke gjennom en unik global utdanningsopplevelse.

Format

Deltid

Varighet15 måneder
plasseringMexico City med globale fordypninger i USA og Asia
Programinntakjanuar 2021
SpråkEngelsk

Et virkelig executive program

I motsetning til et tradisjonelt MBA-program, vil dette executive-formatet hjelpe deg med å lede organisasjonen din samtidig som du driver frem den strategiske kompetansen og lederferdighetene du trenger for å oppnå større innovasjon, konkurranseevne og bærekraftig vekst.

Den akselererte 15-måneders varigheten med klasseøkter én gang i måneden på EGADE Business School , Mexico City, gir en verdensledende dual-Executive MBA-opplevelse uten sidestykke i Latin-Amerika.

Fordelene med denne executive MBA

  • En omfattende læreplan i verdensklasse basert på bruk av ledende teknologi, dataanalyse og datadrevet bedriftsinnovasjon og transformasjon.
  • Et lederformat med leksjoner i Mexico City, sammen med tre globale residenser og to en-ukers kurs ved WP Carey School of Business ved ASU (Arizona State University).
  • Kompetansen og erfaringen til de anerkjente fakultetene til WP Carey og EGADE Business School .
  • En mulighet til å knytte relasjoner og fremme kommunikasjon med WP Carey-samfunnet på campus.
  • Tilgang til et stort nettverk av over 120 000 alumner fra WP Carey og EGADE Business School , som for tiden leder organisasjoner på tvers av nøkkelsektorer og bransjer som spenner over 160 land.
  • En sjanse til å ta del i det dynamiske gründerøkosystemet til Tec de Monterrey og lære av nyskapende praksiser på toppnivå.

Et bemerkelsesverdig samarbeid

EGADE – WP Carey Executive MBA gir en unik læringsplattform der fakultetene fra begge skolene ikke bare leverer programmet på EGADE Business School i Mexico City, men også deltar i 3 Global Immersion Weeks i USA og Asia.

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål