Keystone logo
EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

Introduksjon

74582_Untitled.png

Hvorfor EDHEC

Laget av og for gründere,

EDHEC er en av de 15 europeiske handelshøyskolene, rangert som verdensomspennende for sin mastergrad i økonomi, og driver fra universiteter i Lille, Nice, Paris, London og Singapore. EDHEC er fullt internasjonal og direkte forbundet med næringslivet, og er en handelsskole, i stedet for en handelshøyskole hvor ekspertise i undervisning og forskning fokuserer på innovasjon for å stimulere entreprenørskap og kreativitet. For virksomheten fra fødselen og dedikert til virksomheten, gjør EDHEC entreprenører for livet, i stand til å ombygge eller skape vellykkede bedrifter hvor de jobber.

EDHEC fungerer som et ekte ideallog og produserer innovative løsninger verdsatt av bedrifter. Skolens læringsfilosofi, inspirert av sine prisbelønte forskningsaktiviteter, fokuserer på "lære ved å gjøre".

Et tankesett som setter oss fra hverandre

EDHEC er laget av og for gründere, og har innebygd de grunnleggende verdiene for virksomheten i over et århundre.

Vårt mål er å formidle nøklene til suksess til nye generasjoner av ledere og gründere, og spre overbevisningen om at selskapene kan ha en positiv innvirkning på økonomien og samfunnet som helhet.

Selvstendighet

For å beskytte sin uavhengighet i aksjon de siste 110 årene er EDHEC avhengig av egne ressurser for å finansiere og lede utviklingen. Det utøver også full autonomi i sin faglige og vitenskapelige strategi.

pragmatisme

Siden etableringen i 1906 har EDHEC bygget sitt rykte på pragmatisme og en undervisningsstrategi som fokuserer på virksomheten. Nøkkelverktøyene, kunnskapen og oppførselen til virksomheten overføres til generasjoner av ledere.

Ikke-Konformitet

Gjennom sin uvanlige modell, innholdet i sine programmer og verdien av sin forskning, opprettholder EDHEC sine forskjeller, oppfordrer studenter og lærere til å tenke utenfor boksen og fremme deres lederegenskaper.

Entreprenørånd

EDHEC trener generasjoner av raskt tenkende, oppfinnsomme og ressursrike entreprenører og ledere som kan endre spillereglene for å ta lagene og prosjektene som er betrodd dem videre.

Åpent sinn

Fordi effektiviteten i næringslivet utgjør unike, legger EDHEC stor vekt på mangfold og en kombinasjon av kulturer, profiler, praksis og disipliner i sin undervisning og drift.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

Steder
  • 393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France, , Nice

  • 16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France, 75002, Paris

  • Avenue Gustave Delory, 24, 59057, Roubaix

Spørsmål