Keystone logo
DSM Assessment & Training MBA I Ledelse
DSM Assessment & Training

MBA I Ledelse

Bromley, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

18 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7 500

Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Executive MBA - Kombinert Program

DSM-vurdering

Vår MBA er skreddersydd for deg og dine individuelle utviklingsbehov, for å sikre at du klarer deg med ferdigheter og tillit til å bli en smidig og robust forretningsleder i fremtiden. Det legges vekt på virkelige verktøy og kunnskap som brukes til å overvinne de komplekse strategiske og operasjonelle utfordringene som står overfor i vår globale økonomi. Dette virkelige fokus gir deg muligheten og tilliten til å skape innovative løsninger på utfordringene du møter nå og i fremtiden. Vår læringsmetode er derfor sentrert rundt anvendelsen av teori til praksis.

Alle delegater er pålagt å utvikle sine lederegenskaper gjennom anvendelse av slike prinsipper til virkelige forretningsutfordringer og -problemer

11 Fordeler ved Executive MBA - Kombinert Program

Høyere lønnsomhet - MBA-kandidater styrer høyere lønn.

Utvid karriereutsikter - En MBA gir deg tilgang til større jobbmuligheter og forbedrede salgsfremmende potensielle kunder.

Verdensomspennende anerkjennelse - En MBA er allment anerkjent over hele verden som skillet i forretningsutdanning og et inngangspunkt for ledende stillinger.

Utvikle ekspertise - MBA vil bygge opp din profesjonelle kompetanse

Profesjonell utvikling - En MBA representerer en flott investering i profesjonell utvikling, og styrker lederskap og forretningsferdigheter.

Utvikle entreprenørskap - Med en MBA kan du skaffe seg nødvendig kunnskap og praksis som trengs for å kunne utvikle og drive dine egne virksomheter.

Nettverksmuligheter - Vår MBA-program baner vei for deg å samhandle med fremtidige bedriftsledere og ledere over hele verden.

Fleksibilitet - Vår MBA er veldig fleksibel du kan velge å studere helt på nettet eller delta på korte intensive workshops hvert semester. Dette betyr at du kan studere om dine nåværende forpliktelser.

Troverdighet - En MBA-kandidat demonstrerer til potensielle partnere / kollegaer / arbeidsgivere at du er svært kompetent og dedikert til din bransje.

Medlemskap av Institutt for ledelse og ledelse og oppnåelse av ILM nivå 7 Sertifikat i lederskap

Oppnåelse av ATHE Level 7 Strategic Leadership Diploma, som gir en utmerket kombinasjon av faglig og faglig kvalifikasjon på bare 18 måneder

Kursstruktur

Executive MBA - Kombinert Program inneholder nøkkelkomponenter som gir stor fleksibilitet . Delegater får tilgang til vår online læringsplattform for å få tilgang til alle kursressurser, omfattende bibliotek, forumdiskusjoner og veilederstøtte. Alle delegater tildeles en veileder som vil støtte dem gjennom hele sin tid på programmet, gi tilbakemelding, råd og veiledning. Delegater har også tilgang til et profesjonelt forum der de kan bytte ideer og synergi med andre delegater.

Deltakerprofil

Vår Executive MBA - Combined Program tiltrekker en rekke deltagere trukket fra mange forskjellige sektorer og land. Dette betyr at du vil studere sammen med ledende ansatte, ledere, ledere med forretningserfaring, utfordringer og praksis som er ekstremt varierte. Dette forbedrer læringsmiljøet, og gir en utmerket mulighet til å bygge nettverk og bygge faglige relasjoner. Det vil være muligheter gjennom diskusjonsfora, opplæringsarbeider og samarbeidsprosjekter for å dra nytte av felles kunnskap og erfaringer.

Inntakskrav

Søkere skal ha en første grad eller tilsvarende eller ha tilsvarende erfaring eller opplæring, normalt fra arbeidsmiljøet. For de som har engelsk som morsmål, bør de ha en IELTS 6.0 uten ferdigheter under 5,5, eller tilsvarende kvalifikasjon. Ta kontakt med oss ​​hvis du vil diskutere din erfaring og utdanningsbakgrunn for å vurdere om dette programmet passer for deg.

Del 1: - ILM nivå 7 sertifikat i ledelse og ledelse

ILM nivå 7 sertifikat i ledelse og ledelse består av en obligatorisk enhet som krever at eleven skal ta en data-drevet, forespørsel-basert tilnærming til deres ledelsesutvikling. Du vil samarbeide med din veileder for å undersøke dine lederegenskaper og kompetanse, gjennomføre en ledende profileringsvurdering og gjennomføre en gjennomgang av dine ferdigheter og områder for utvikling. Du vil også motta ILM-medlemskap som en del av dette programmet.

Del 2 Nivå 7 Post-graduate Diploma i Strategisk Business Management

Nivå 7 Diplom i Strategisk Business Management er et omfattende program for toppledere og ledere av industri fra enhver sektor. Denne kvalifikasjonen fremhever enhver arbeidsgiver eller bedrift at eleven har høyt nivå ferdigheter som gjelder for det som kreves for ledende ansatte i enhver organisasjon. Bedrifter krever at deres ledere og ledere har en god forståelse av strategisk planlegging, strategier for å motivere ansatte, finjusterte lederegenskaper og en god forståelse av de faktorene som gjør at organisasjoner kan forbli konkurransedyktige og fremme bedriftsvekst. Du vil dekke enheter som tiltrekker seg 120 studiepoeng på mastergradsnivå. Dette programmet gjør det mulig for elevene å utvikle slike ferdigheter, da elevene jobber gjennom enheter på dette programmet, vil de utvikle sin forståelse av utøvende ferdigheter.

Del 3: Master of Business Administration (Executive) Top-Up

Når du har fullført del 1

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master i livslang opplæring i Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 mer
 • Master of Business Administration (MBA)
  • Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Executive MBA
  • Paris, Frankrike
  • Roubaix, Frankrike