Keystone logo

Dalhousie University

A logo

Introduksjon

Velkommen til et av Canadas ledende universiteter. Siden 1818 har Dalhousie tiltrukket seg studenter fra hele verden og gitt utdanning i verdensklasse. Vi er anerkjent for enestående akademisk kvalitet, suveren fakultet og utdannings- og forskningsmuligheter som er uten sidestykke. Dalhousie er hjemsted for over 18 000 studenter og har uteksaminert 91 Rhodos-stipendiater, den sjette høyeste i verden. Vi tilbyr en unik interaktiv og samarbeidende og karriereorienterte muligheter. Vi inspirerer våre studenter, fakulteter, ansatte og nyutdannede til å gi betydelige bidrag til vår region, Canada og verden.

Statistikk

Studenter registrerte seg ved Dalhousie University over 20.000 Fra ut av provinsen 62 % Internasjonale studenter 24 % Gjennomsnittlig startkarakter for førsteårsstudenter 87,6 % Antall førsteårsstudenter som mottar inngangspriser 1400 Antall Rhodos-lærde 92 Antall land representert Over 115

  Visumkrav

  Internasjonale søkere

  • Internasjonale (eller visumstudenter) er pålagt å søke om og sikre et studievisum og hvis en arbeidstillatelse for samarbeid for å fullføre et bedriftsopphold utenfor campus.

  Alumnistatistikk

  Akkrediteringer

  Studentuttalelser

  Steder

  • South Street,6299, B3H 4R2, Halifax Regional Municipality

  Spørsmål