Keystone logo
CTBC Financial Management College

CTBC Financial Management College

CTBC Financial Management College

Introduksjon

OM OSS

CTBC Financial Management College Ble finansiert i 2015 av CTBC Financial Holding Company, en av de største privateide bankene i Taiwan, og vi konsentrerer oss innen bank, finans og ledelse. Etter å ha CTBC Financial Holding som vår industripartner, er høgskolen fullt abonner på den praktiske lærings- og undervisningsmetoden ved å integrere kunnskap og konsepter i praktiske erfaringer med fakultetet fra bank og finans.

Vi er en boutique business school lokaliserer i Tainan, en historisk sørlige by i Taiwan. Med støtte fra banknæringen tilbys våre studenter med læringsmulighet ved bankens hjemlige eller utenlandske uttak, og andre førsteklasses handelshøyskoler i verden.

Akademiske programmer

Institutt for bank og finans legger vekt på praktiske anvendelser og tverrfaglig integrasjon med sikte på å kultivere studenter til fremtidige piller av utøvere i økonomi. Institutt for bedriftsøkonomi arbeider for å dyrke yrkesadministrative fagfolk ved å utvikle studenters uavhengige tenkning, profesjonalitet og innovasjon, og evner til å håndtere internasjonale og utenlandske saker.

Graduate School of Financial Management fokuserer på forskningsmetoder, praktisk og profesjonell ferdigheter, og saksanalyse evne til å fremme internasjonale ledende fagfolk i økonomi.

Oversea Studieprogram

Arbeidet med ulike topprangerte handelshøgskoler rundt om i verden tilbyr høgskolen sponsring for kvalifiserte studenter til å studere i utlandet for å maksimere læringseffektivitet, samt å lære forskjellige kulturer og bankindustri i andre land.

Stipend og stipend

Bli med i språk- og kulturutvekslingsprogrammet og snakk dine morsmål for å få venner med taiwanske studenter. Ved å samhandle med de lokale studentene, vil vi gi opplysning om opplæring, en gratis sovesal på campus og måltider for hvert semester.

International Student Services

Mandarin leksjoner

Vi tror at å lære et nytt fremmedspråk er avgjørende for å forbedre studiet i utlandet, så vi tilbyr gratis mandarinundervisning til alle internasjonale studenter.

On-campus sovesal

Den nylig innredede studentens sovesal tilbyr internettilgang, AC og individuelt bad i hvert rom. Det er også offentlig vaskerom og sosial salong for studenter å bruke.

Karriere Consulting

CTBC har til hensikt å dyrke internasjonale økonomiske eksperter for CTBC Financial Holding Company og dets 106 internasjonale forretninger i USA, Japan, Indonesia, Filippinene, Hong Kong og andre land. Finansiell karriere rådgivning og intervju henvisnings tjenester tilbys til internasjonale studenter for å videreutvikle sin karrierevei og inspirasjon.

Steder

  • Tainan

    No. 600, Section 3rd, Taijiang Boulevard, Annan District, Tainan, 709, Taiwan, , Tainan

Spørsmål