Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Introduksjon

foto med tillatelse av Cracow University of Economics (CUE)

1

Cracow University of Economics (CUE) er den største skolen for økonomi i Polen, og det tredje største universitetet i Cracow , et stort polsk akademisk senter. Det var den første institusjonen for høyere utdanning i Polen som introduserte studier på engelsk på begynnelsen av alt = "1990-tallet. CUE- kandidater er blant de mest vellykkede i Polen med å matche kunnskap og ferdigheter med arbeidsgivers behov. For internasjonale studenter tilbyr vi spesielt utformet programmer på engelsk . Universitetet har en rekke internasjonale kontakter, ettersom fakultetet og studentbesøk i utlandet for vitenskapelige formål, så vel som utenlandske praksisplasser og treningsprogrammer er en av universitetets prioriteringer. I kunnskapssamfunnets og globaliseringsprosessens tid, den moderne økonomien bør støttes sterkt av vitenskap for å møte utfordringene i det internasjonale markedet. Vårt universitet tar ansvar for forberedelsen av både polakker og mange utenlandske studenter til å jobbe i det nye globale markedet. Internasjonalt samarbeid mellom forskere og individer involvert i industrien er den mest kritiske koblingen, som er basert på kunnskapen som når langt utenfor Polens grenser.

foto med tillatelse av Cracow University of Economics (CUE)

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

Fakulteter

Cracow University of Economics har fire fakulteter, som alle har fulle akademiske rettigheter. Disse fakultetene - Fakultet for økonomi og internasjonale relasjoner, Fakultet for ledelse, Fakultet for økonomi og fakultet for handelsvitenskap - består av mange stoler og avdelinger, og tilbyr ulike studiemuligheter for studenter og fagpersoner og driver grunnleggende og anvendt forskning. foto med tillatelse av Cracow University of Economics (CUE)Fakta og tall ="2>

2
 • Polens største universitet for økonomi, som har operert siden 19alt = "25
 • fire fakulteter
 • om alt = "23 000 studenter
 • ulike studieprogrammer på engelsk
 • om alt = "200 partnere over hele verden
 • medlem av prestisjetunge internasjonale organisasjoner (dvs. European University Association, Network of International Business and Economic Schools etc)
 • ligger i Kraków - ledende akademisk senter og veldig populært turistmål

Steder

 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Programmer

   Spørsmål