Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

Introduksjon

Latinamerikansk handelshøyskole globalt anerkjent

COPPEAD Graduate School of Business ved Federal University of Rio de Janeiro er en handelshøyskole internasjonalt kjent for sin dyktighet innen undervisning og forskning.

Skolen uteksaminerte mer enn 10.0000 ledere , 1300 mestere og 60 doktorgradskandidater i forretningspesialiseringskurs. MBA-programmet vårt på heltid , offentlig og gratis, er det eneste i latinamerikansk som allerede er rangert blant verdens 100 beste, ifølge The Financial Times.

På COPPEAD er forskning og kunnskap de sentrale aksene for alle aktiviteter. I daglige samspill med studenter, selskaper og andre markedsaktører, styrer kunnskapen vi produserer arten av leveringen vår i klasserommet og samspill med samfunnet. Dette er grunnlaget for vårt oppdrag og visjon, og det vi mener er vårt bidrag til samfunnet .

Oppdrag

Å transformere mennesker , gjennom promotering av verdier og generering og spredning av kunnskap, integrering av ledelsesteori og praksis, for bedre organisasjoner og samfunn.

Syn
Å være et viktig brasiliansk knutepunkt for å transformere ledere, gründere og forskere.

Sentrale verdier

 • Excellence: Dette er vår essens, det som guider vår vekst , forskning, fakultetrekruttering, utforming av nye programmer, blant andre handlinger.
 • Integritet: COPPEADs verdier inkluderer å seed etisk og sosialt ansvarlig atferd i lederyrket . Vi forstår at integritet er den beste måten skolen kan utføre sitt oppdrag på, og bedre tjene Brasil.
 • Tjeneste til Brasil: COPPEAD var den tredje skolen i Brasil og den første i Rio de Janeiro som ga et doktorgradsprogram; den første i Brasil som ga en internasjonal standard Full-Time MBA, og det var pioneren innen Executive Education in Business and Management i Brasil. Vi må utvikle mennesker og organisasjoner for å utvikle landet vårt.

prestasjoner

 • 10 ganger i rangeringen til de 100 beste MBA-programmene på heltid publisert av Financial Times.
 • Executive MBA listet to ganger i Financial Times EMBA Ranking som en av de 100 beste i verden.
 • Medlem av EFMD (European Foundation for Management Development), en internasjonal medlemsorganisasjon med mer enn 850 medlemsorganisasjoner fra akademia og næringsliv.
 • Medlem av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), en internasjonal forening med mer enn 1500 medlemmer i 90 land, inkludert de beste handelshøyskolene i hele verden.
 • Sertifisert siden 2007 av ANPAD, The Brazilian Academy of Management, som viser at undervisningspraksis er basert på kvalitetsstandarder.
 • Evaluert som nivå 6 (av 7) i CAPES (Koordinering av forbedring av personell ved høyere utdanning, knyttet til utdanningsdepartementet)
 • 10 Forskningstoler
 • Partnerskap med 42 handelshøyskoler over hele verden

Akkrediteringer, sertifiseringer og foreninger

132663_Untitled-1.jpg

Forbundsuniversitetet i Rio de Janeiro

Det føderale universitetet i Rio de Janeiro ble grunnlagt i 1920 og er det første og største føderale universitetet i Brasil. Et av de største sentre for dyktighet innen undervisning og forskning i landet og i Latin-Amerika, er universitetets oppgave å gi det brasilianske samfunnet midler til å dominere, utvide, dyrke, anvende og spre den universelle patrimonien av menneskelig kunnskap, til fungere som en transformerende kraft.

Steder

 • Rio de Janeiro

  Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

  Programmer

  Spørsmål