Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

Introduksjon

Om oss.

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) er et nonprofit universitet dedikert til å gjøre livslang læring mulighet tilgjengelig, utfordrende og relevant for en mangfoldig student befolkning. Målet er å legge til rette for pedagogisk tilgang og faglig ekspertise gjennom eksepsjonell styring av universitetets operasjoner og ressurser, innovative leveringssystemer og studenttjenester og relevante programmer som er læringsbaserte, suksessorienterte og lydhør overfor teknologi.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM stab, fakultet og kandidater 2015

Grunnlagt på Drucker's Philosophies.

Ved hjelp av Peter F. Druckers visdom for ledelse utøver CIAM ledere og ledere med verktøy og disipliner for å ta sosialt ansvarlige beslutninger, meningsfulle for et skiftende forretningsmiljø ved å inkorporere erfaringslæring både i nettbasert og klasseromsinnstillinger. Fem prinsipper for ledelse som var meningsfylt for Peter Drucker var:

  • Etablere målinger av ytelse
  • Motiverende og kommuniserende
  • Innstilling av mål
  • organisering
  • Utvikling av mennesker

Vårt oppdrag:

Bygg fra visdom av Peter F. Drucker, produserer vi ledere som har en dyp forståelse av deres ledelsesansvar for å oppnå personlig og samfunnsmessig suksess. Vi gjør dette ved å levere erfaringslæring i både tradisjonelle klasserom og virtuelle miljøer.

Vår visjon:

CIAM produserer ledere som er ansvarlige, globalt orienterte og nedsenket i praksis.

Våre verdier:

CIAM verdier og fremmer en kultur som respekterer etikk, integritet og oppfyllelse av plikt til våre bestanddeler, ansatte og samfunn. Disse verdiene flyter direkte fra visdommen til Peter Drucker.

En melding fra presidenten:

" California Institute of Advanced Management ( CIAM ) har et mål: å gi deg muligheten til å skape din egen fremtid i det valget du har valgt. For å oppnå dette har vi bygget våre kurs og vårt program rundt hva ledere og gründere trenger å vite for å lykkes i dagens utfordrende og konkurransedyktige miljø. Toppledere og fremtidige arbeidsgivere forstår i dag at dagens viktige ansatte - som Peter F. Drucker, Moderens Moder, kalte "kunnskapsarbeidere" - ikke kan styres, men må ledes. Dessuten kan denne lederrollen bare oppnås av ledere som ikke bare har MBAer, men også har perspektiv forankret i erfaring og i et bredt spekter av fagområder. Det du allerede har lært i livet og på college, uansett hva din store og hva du har fått fra å interagere med andre i fortiden, er dørene til muligheter. CIAM MBA gir deg nøklene til å åpne disse dørene ved å bygge på din personlige verdensklasse. "

- Jennie Ta, MBA, President of CIAM

Kom Bli med oss ​​på CIAM !

Vi er ekstatisk at du er interessert i å ta utdanning til neste nivå. Vårt fantastiske Admissions team er her for å hjelpe deg med å utforske hva vår MBA-opplevelse har å tilby deg.

Så kom si hei! Vårt vennlige Admissions-team er klar til å hjelpe deg med MBA-avgjørelsen og vise deg verdien av CIAM opplevelsen.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • El Monte

    California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Spørsmål