Keystone logo
Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Introduksjon

Ligger i Wuhan, hovedstaden i Hubei-provinsen og et viktig knutepunkt for transport i Kina, er Central China Normal University en sentral omfattende universitet direkte under administrasjon av det kinesiske utdanningsdepartementet. Den pittoreske campus på over 2000 Mu (330 dekar) ligger på Guizi Hill, grenser South Lake. Som et av universitetene på listen over 211 National Education prioritert prosjekt, er Central China Normal University høyt anerkjent som en viktig base for å dyrke strålende talenter for landet, samt en overlegen treningssenter for gode lærere i høyere læresteder og høy skoler.

Vårt universitet er blant de første høyere institusjoner i Kina rett til å tilby doktorgrads og videreutdanning grader, for å vurdere og gi titlene professor, førsteamanuensis og også doktor veileder, og har allerede etablert et komplett og optimalisert avanserte utdanningssystemet fra undergraduate til graduate-programmer , fra doktor til post-doktorgradsprogrammer, og fra heltid til voksen-utdanningsprogram.

Vår forskning styrke er vitne til en konstant økning år for år. Den nasjonale samfunnsvitenskapelig forskningsarbeid av CCNU rangerer topp 10 for tre år på rad, og dens samfunnsvitenskapelig forskningsarbeid ved Kunnskapsdepartementet rangerer topp seks i fire år på rad. Ranking No.8 i fjerde Social Science Prominent Scientific Resultat Award, en rekke av våre forskningsresultater har vunnet priser, inkludert to knyttneve premier av Natural Science Award av kinesiske utdanningsdepartementet og seks førstepremier i Hubei provinsen Natural Science Award.

Vi har etablert et nært samarbeid med mange viktige universiteter og forskningsinstitutter, og har gjennomført skole-til-skolen utveksling og omfattende faglig samarbeid med mer enn 100 universiteter fra over 70 land som USA, Canada, Tyskland, Japan, Russland, Frankrike, New Zealand, Australia, Sør-Korea og Vietnam. Utenlandske eksperter og lærere blir jevnlig invitert til å undervise ved universitetet. I de senere årene har lærere ved universitetet blitt stadig sendt til utlandet for videre studier, et flertall av dem har kommet hjem for å bli ryggraden i sin egen undervisning og forskningsfelt; en god del av dem er aktive på internasjonale akademiske talerstolen og har gjort beundringsverdig bidrag til vitenskap, teknologi, kultur og utdanning utveksling mellom Kina og andre land rundt om i verden.

Steder

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Spørsmål