Keystone logo
BPP University

BPP University

BPP University

Introduksjon

I september 2007 skapte BPP University historie ved å bli det første offentlig eide selskapet i Storbritannia som oppnådde fullmakter til å tildele grad.

Denne prosessen innebar en detaljert søknad til Quality Assurance Agency (QAA) for høyere utdanning i Storbritannia, som handlet på vegne av Office for Students. BPP University unike tilnærming er utdanning som er akademisk streng, men også forankret i praktisk anvendelse som er svært relevant for våre studenter, interessenter og industri.

I 2020 ble BPP University tildelt fullmakter til å tildele grad på ubestemt tid (TDAP) under Office for Students (OfS) nye regelverk. Tildelingen av ubestemt TDAP, som trådte i kraft 1. september 2020, anerkjenner universitetets akademiske integritet som en moden institusjon for høyere utdanning med strenge standarder og akademisk styring.

Den har rundt 15 000 studenter, som studerer på tvers av 13 sentre, på åtte steder over hele England og online rundt om i verden. 70% er på heltid, over 84% er på videregående programmer.

BPP University

Vi har fire skoler med fokus på juss, næringsliv og teknologi, sykepleie og helse.

BPP University Law School

En av Storbritannias ledende jusskoler, med over 25 års erfaring med å levere profesjonelle juridiske kvalifikasjoner. Vi har tillit fra mange av de mest innflytelsesrike advokatfirmaene, og vi utdanner ambisiøse advokater fra over 150 organisasjoner.

I forkant av innovasjon innen juridisk opplæring, ser vi fremover ikke tilbake. Vi bygger og former juridiske karrierer for fremtiden.

Ettersom veien til å bli advokat er i endring, leder vi an i utformingen av en banebrytende tilnærming til SQE som våre kunder forteller oss allerede skiller oss fra våre konkurrenter.

Ved å fokusere på ansettbarhet og utvikle ferdigheter som advokater, gir vi studentene fordelen til å sikre opplæringskontrakter og elevarbeid. Vår ansettelsesstatistikk er et bevis på dette.

BPP University Law School er basert i to sentre i London (i hjertet av det "lovlige" London i Holborn og på Southbank ved Waterloo) og sentre i Birmingham, Bristol, Cambridge, Leeds og Manchester.

BPP University Business School

BPP University Business School gir høyere utdanning for håpefulle regnskapsførere, bankfolk og ledere.

Våre programmer er skreddersydd for behovene til dagens forretningsklima, undervist av bransjeeksperter som leverer programmer på en rekke nivåer, og skolen samarbeider med et bredt spekter av profesjonelle instanser, inkludert ACCA, ICAEW, CMI, CFA, CIPD og Chartered Banker for å sikre at alle våre programmer er direkte knyttet til ønskelige faglige kvalifikasjoner.

BPP University School of Technology

I erkjennelse av teknologiens innvirkning på våre kundepartnere, etablerte vi en dedikert teknologiskole for å støtte våre kunder med deres "digitale transformasjon."

Vi samler vår ekspertise innen teknologi, analyse og finansiell modellering for å tilby opplæringsprogrammer av høy kvalitet.

Vi tilbyr data- og teknologikvalifikasjoner på alle nivåer, alt fra endags korte kurs til avgiftsfinansierte læreplasser og gradslæreplasser, til kvalifikasjoner på masternivå.

BPP University School of Nursing

Siden 2018 har Sykepleieskolen vært forpliktet til å levere praktisk sykepleie- og helseutdanning, samtidig som den har den rette balansen mellom akademisk teori og praktisk læring. Vi tror den beste måten å bli sykepleier på er å oppleve det, og det er grunnen til at våre kurs vil støtte din faglige og akademiske utvikling.

BPP University School of Nursing jobber i samarbeid med nøkkelpartnere i NHS og private helsesektorer, og har som mål å produsere helsepersonell som møter behovene og følelsesmessige kravene til sentrale pasientgrupper - innen felt som psykisk helse, lærevansker og barn og unge Mennesker. Strålende medarbeidere er livsnerven i helsevesenet og vi er med på å skape dem.

BPP University School of Nursing opererer fra våre London Waterloo- og Leeds-sentre, og fra følgende NHS Trust-lokasjoner:

 • Rotherham Doncaster og South Humber NHS Foundation Trust
 • University Hospital Southampton NHS Foundation Trust
 • Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust (Basingstoke and North Hampshire Hospital og Royal Hampshire County Hospital)
 • Kettering General Hospital NHS Foundation Trust

BPP University School of Health

BPP University School of Health gir studentene kunnskap og praktiske ferdigheter for en profesjonell helsekarriere. Basert i London, Birmingham og Manchester, tilbyr BPP University School of Health høyere utdanning som er utformet i samarbeid med eksperter på området. Dette sikrer relevans og ansettelsesmuligheter for studenter i denne delen.

Vår 5-trinns læringsmetodikk

Hos BPP bruker alle våre programmer vårt innovative læringsrammeverk, fokusert utelukkende på vurdering og karrieresuksess. Det fremmer elevene gjennom studiene i fem konsekvente trinn:

1. Forbered deg

Dette er stadiet der elevene bygger opp kunnskapen for å underbygge programmet, og mottar regelmessig tilbakemelding på fremgangen deres. De deltar på forelesninger og seminarer, levert ansikt til ansikt eller av Online Classroom Live for eksterne, live undervisningsøkter.

For noen kurs har vi brukt ekspertkunnskapen fra våre sektorer til å lage læringsmetodologier fokusert på karriere- og eksamenssuksess.

2. Søk

Elever bruker nå kunnskapen de har utviklet på oppgaver i den virkelige verden. Vi replikerer prosesser og systemer som brukes i praksis og vurderinger for å levere undervisningen vår, inkludert:

 • Vårt virtuelle praksismiljø (VPE), en spesialbygd plattform som simulerer realistiske scenarier i advokatfirmaer og advokatkamre, lar jusstudenter praktisk talt bruke sin nye kunnskap.
 • Vi tilbyr eksamenspraksisplattformer som simulerer eksamener og vurderinger for å gi elevene våre en utrolig realistisk mulighet til å trene før deres faktiske eksamen
 • Lærlingeprogrammer er bygget rundt praktiske oppdrag, oppgaver og øvelser for å kontekstualisere læring
 • Sykepleie- og helsestudenter gjennomfører kliniske øvelser og plasseringer
 • Data- og teknologistudenter arbeider gjennom programmet sitt ved å bruke forretningssimuleringer – virkelige gründereksempler og case-studier for å øve på forretningsbyggingsferdigheter og bruke industristandard programvare for å bruke læringen.

3. Samarbeid

Dette hjelper eleven til å forme og foredle sin forståelse gjennom diskusjon, testing og gjennomføring av mer avanserte praktiske og realistiske oppgaver. Dette bidrar også til å utvikle verdifulle teamarbeidsferdigheter.

Elever blir guidet gjennom dette stadiet med omfattende støtte fra trenere, programrådgivere og støtteteam som gir intervensjoner for å hjelpe elever til rett tid, med riktig nivå av støtte. De holder kontakten med hverandre på vårt virtuelle campus, BPP Community. Denne nettplattformen tilbyr en flott måte å ta del i sosiale arrangementer, lytte til gjesteforelesere, dele interesser og mer.

4. Konsolider

Dette stadiet sikrer at elevene bygger inn kunnskapen sin slik at den kan lagres i deres langtidsminne. Det gir også mange muligheter til å øve på å hente og bruke den kunnskapen ved å fullføre revisjonsoppgaver og tester.

Vår omfattende erfaring med å levere nettbasert utdanning betyr at vi har et vell av innsikt og forståelse for resultatene til elevene våre og indikatorene vi kan måle for å forutsi sannsynligheten for suksess.

Ved å identifisere denne atferden kan våre veiledere og støtteteam gripe inn når det er nødvendig og gi målrettet og relevant støtte. Dette resulterer i forbedrede gjennomførings- og beståttrater for elevene våre og gir tilbakemelding til måten vi leverer kursene våre på ved hjelp av Momentum-metodikken vår.

5. Vurdering

Elevene vil kontinuerlig gå gjennom disse ulike stadiene til de er optimalt forberedt på sine vurderinger.

Ved siden av ansikt-til-ansikt-vurderinger tilbyr vi også en rekke digitale vurderingsalternativer.

Steder

Steder
 • BPP, Aldine Place, 142-144 Uxbridge Road, W12 8AW, London

 • Fitzwilliam House 2 St Mary Axe, EC3A 8BF, London

 • London Holborn 68-70 Red Lion Street, WC1R 4NY, London

 • BPP Professional Education 4th Floor 3 London Wall Buildings, EC2M 5PD, London

 • BPP University 137 Stamford Street, SE1 9NN, London

 • BPP University 32-34 Colmore Circus, B4 6BN, Birmingham

 • BPP UniversityRDaSH Almond Tree Court Tickhill Road, DN4 8QN, Doncaster

 • BPP University Whitehall 2 Whitehall Quay, LS1 4HR, Leeds

 • BPP University St James Building 79 Oxford Street, M1 6FQ, Manchester

 • BPP University Queen Square Grove Avenue, BS1 4QY, Bristol

 • BPP University Third Floor Lion House Lion Yard, CB2 3NA, Cambridge

 • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål