Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Introduksjon

Ved Boston University Questrom School of Business transformerer vi hver dag. Vi omformer eksisterende programmer, skaper nye og søker nye måter å utvide studentenes erfaring for å sikre at de får verdifulle ferdigheter, innsikt og forbindelser fra vårt livlige samfunn og kommer inn i arbeidsstyrken som svært effektive ledere.

Hos Questrom står innovasjon virkelig for inspirasjon. Vi gjør ikke endringer bare for endrings skyld. Vi forbedrer utdanningen vi gir studentene våre og revolusjonerer ledelsespraksis gjennom fakultetets forskning. Vi tror på gnistende innovasjon som omdefinerer.

Vi har en unik posisjon innen forretningsutdanning, og vi arbeider for å være dyktige i alt vi gjør. Vi er en del av et av verdens ledende forskningsuniversiteter i en internasjonal by kjent for innovasjon.

Vi forbereder innovative og etiske ledere som forstår virkningen av virksomheten på samfunnet og skaper verdier for verden. Studentene våre forstår organisasjonssystemer, den viktige rollen som ledelse og kreftene som transformerer den globale økonomien. Vi genererer vitenskapelig kunnskap og innsikt som fremmer ledelsespraksis gjennom vår forskning, undervisning og samfunnsengasjement. Vi tar veldig alvorlig vår forpliktelse til å gi deg en pedagogisk opplevelse som gir en ansvarlig og lydhør global leder som positivt påvirker ansatte, kunder, eiere og samfunnene der du opererer.

Hos Questrom fokuserer vi på å levere eksepsjonelle resultater for deg, både innenfor og utenfor klasserommet. Vårt sterke fakultet inkluderer fremtredende lærde, dynamiske lærere og erfarne virkelige utøvere fra næringslivet. Læreplanene våre er strenge og krevende, når du setter dine intellektuelle, mellommenneskelige og beslutningstakerferdigheter på prøve. Studentene våre kommer hit fra hele verden, og gir mangfoldig pedagogisk og kulturell bakgrunn og arbeidserfaringer. Bostons by gir en enestående bakgrunn som et ledende senter for høyteknologi, helsetjenester og entreprenørskap.

Steder

Steder
  • Boston

    Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

    Programmer

    Spørsmål