Keystone logo
Boise State University College of Business & Economics Mestere i bedriftsøkonomisk program
Boise State University College of Business & Economics

Mestere i bedriftsøkonomisk program

Boise, ID, USA

Request duration

Request teaching languages

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Boise State MBA gir den dyp kunnskap som kreves for å lykkes i vår dynamiske forretningsverden. En sterk generell MBA-læreplan, undervist av professorer med både doktorgrader og bransjeerfaring, gir studentene det grunnleggende. I tillegg tar Boise State MBA-studentene valgfag for å få kompetanse innen regnskap og finans, høyteknologisk markedsføring, informasjonsteknologi, entreprenørskap, internasjonal virksomhet. Studentene kan også fokusere utenfor forretningsplanen med valgfag på områder som Engineering, Helsefag, Instruksjon og Ytelse, Teknologi eller Offentlig administrasjon. Dybde av forståelse setter Boise State MBA utdannet fra hverandre fra pakken.


Boise State Universitys MBA-program er det eneste MBA-programmet i Treasure Valley som bærer den ettertraktede AACSB internasjonale akkreditering.

Boise State's MBA-program er utviklet for den unge og mid-karriere profesjonelle som verdsetter et kvalitetsstudium, og tilbyr kunnskapsdybden som kreves for å lykkes i et stadig mer komplekst globalt arbeidsmiljø.

Boise State Universitys MBA-program er sterkt forbedret av vår plassering.

Boise, Idaho hovedstaden, er hjemsted for flere Fortune 500-selskaper, og tilbyr også et hyggelig mildt klima samt uovertruffen muligheter for friluftsliv.

Boise State University MBA kandidater har en høy grad av motivasjon, profesjonell arbeidserfaring, sterk ledelsesmessig potensial, og en evne til høyere studier. Våre MBA-studenter kommer fra et bredt spekter av ulike bakgrunner, inkludert ingeniørfag, samfunnsvitenskap, liberal kunst, næringsliv, helse og andre.

En typisk MBA kandidat vil:

  • Ha en bachelorgrad fra en regionalt akkreditert institusjon
  • Har en lavere GPA på 3,00 eller bedre
  • Fortrinnsvis har minst to års betydelig arbeidserfaring (fravikes med en GMAT-score på 600)
  • Oppnå minimum score på 500 på GMAT
  • Har en GMAT-kvantitativ poengsum på minst 32, eller> 60 på matteplasseringseksamen

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Om skolen

Spørsmål