Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Introduksjon

BMI, i sine utdanningsprogrammer, harmoniserer akademisk/teoretisk kunnskap med praktisk erfaring fra næringslivet og et visjonært perspektiv fra vellykkede ledere og ledere. På denne måten gjør det deltakerne i stand til å utvide sitt perspektiv, vurdere sine forretningstilnærminger og forbedre sin ledelsesinnsikt. I et selskap med ledende universiteter, institusjoner og trenere, så vel som med inspirerende bedriftsledere, konsulenter og ledere, følger BMI nøye med på opplæringsbehovene til næringslivet og tilbyr lærings- og utviklingsprogrammer som møter dagens og fremtidige behov til enkeltpersoner og organisasjoner.

BMI har fire hovedavdelinger og åtte akademiske enheter for segmentering av programmene for å kunne tilby de riktige løsningene for spesifikke opplærings- og utviklingsbehov. De fire hoveddivisjonene av våre opplærings- og utviklingstjenester er;

  • Åpen plattform (Åpen påmelding / kortsiktig, fordypningskurs)
  • Executive Education (utviklingsprogrammer for ledere på middels til toppnivå)
  • Summit & Conferences (C-Summit Series & Conferences and Meetings)
  • Tilpassede programmer/bedriftsprogrammer (skreddersydde løsninger for organisasjoner)

Erfaring og kunnskap

BMI ble etablert i 2004 og er den unike handelshøyskolen i Tyrkia, og fungerer som en bro mellom den akademiske verden og næringslivet. Siden grunnleggelsen har BMI designet mer enn 700 programmer i samarbeid med mer enn 10 ledende universiteter, noe som gjør det mulig for fagfolk å styrke karrieren. I dag har alumner på mer enn 12.000 personer utmerket seg i forskjellige ekspertise- og ledelsesfag ved å delta i BMI åpne påmeldings- og lederutdanningsprogrammer.

I over 15 år har BMI levert spesialdesignede tilpassede programmer for ulike organisasjoner og bidro til deres suksess og bærekraft over tid. Til nå har vi levert opplæring og utviklingstjenester for mer enn 600 forskjellige selskaper og utført mer enn 8.000 dager med profesjonell opplæring og utvikling.

Bedrifts-/tilpassede programmer

BMI, styrket av den dype kunnskapen og erfaringen som BMI har oppnådd gjennom en åpen plattform, lederutdanning og lederkonferanser, tilbyr tilpassede organisasjonsutviklingsprogrammer for selskaper og selskaper i samarbeid med ledende universiteter, felteksperter og toppledere fra forretningsverden.

BMI designer og utfører skreddersydde utdannings- og utviklingsprogrammer som har som mål å tilby banebrytende løsninger for organisasjoners spesifikke opplæringsbehov og bidra til deres suksess og bærekraft. Det gir løsninger innen ulike emner segmentert under åtte ulike akademiske enheter ved å bruke ulike undervisnings- og opplæringsmetoder.

Steder

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Programmer

Spørsmål