Keystone logo
Bucharest Business School ROCA Executive MBA Bucharest Business School
Bucharest Business School

ROCA Executive MBA Bucharest Business School

Bucharest, Romania

4 Semesters

Engelsk

Fulltid

20 Sep 2024

Oct 2024

EUR 15 000

Blandet

Introduksjon

Bucharest Business School fra ASE (Bucharest University of Economic Studies) og ESG (Ecole des Sciences de la Gestion) fra UQAM (Universitetet i Quebec i Montreal), Canada organiserer i fellesskap dobbeltgrads Executive MBA. Bucharest Business School er den eneste rumenske AMBA-akkrediterte handelshøyskolen.

ROCA Executive MBA-programmet er unikt i det lokale markedet, og bringer Executive MBA-opplevelsen nærmere studentene takket være en bestemt konfigurasjon, bygget på kravene til forretningsmiljøet. For bedrifter og fagfolk på vei mot toppen er muligheten for å få Executive MBA samtidig som de fortsatt kan jobbe mer enn en preferanse, et krav. Det er en avrundet spillendrende læringsopplevelse som vil hjelpe deg å flytte grensene dine, utvikle dine lederegenskaper og få ferdighetene og kunnskapen fra den digitale æraen du trenger for å drive fortreffelighet og lede med hensikt, og alltid prioritere bærekraft med en uendelig tankegang.

ROCA Executive MBA-programmet inkluderer 15 kjernemoduler og et sluttprosjekt, strukturert over 2 universitetsår (4 semestre) - modulene er organisert i helgene i et hybridformat. Professorer fra Bucuresti og Montreal vil følge MBA-studentene på en virkelig transformasjonsreise.

Dette programmet er strategisk utformet for å passe dine behov, og leveres på engelsk over 22 måneder og samler global og lokal ekspertise og over 30 års erfaring.

Programmet er et av de eldste Executive MBA-programmene i Romania og har et alumnisamfunn på mer enn 1000 personer. Internasjonalt organiserer UQAM lignende felles, dobbeltgraders Executive MBA-programmer med andre partneruniversiteter i over 10 land lokalisert på 5 kontinenter og har et globalt nettverk med over 12500 alumner. Det fleksible blandede formatet blander nettblokker og residenser i Bucuresti og er spesielt designet for aktive og dynamiske ledere. Etter endt utdanning vil du få to grader: ROCA Executive MBA Degree utstedt av BBS-ASE fra Romania og Executive MBA Degree utstedt av ESG-UQAM fra Canada.

Bucharest Business School (BBS) har lang erfaring som hovedinstitusjon som tilbyr MBA-programmer organisert av Bucharest University of Economic Studies (ASE). BBS ble etablert i 2014 som en uavhengig institusjon, og er kjent for sin forpliktelse til å pleie lederskap gjennom verdi i Romania og regionen. Med en rik arv på over 30 år innen utdanning for gründere, ledere, ledere og fagfolk gjennom våre tre store MBA-programmer, Executive MBA (rumensk-kanadisk MBA), INDE MBA (rumensk-fransk MBA), og energi MBA, vi har dukket opp som den beste aktøren i det rumenske Executive Education-markedet, med et nettverk av nesten 3000 alumner som jobber i ledende selskaper. Vår visjon strekker seg utover grenser når vi ønsker å ta en lederrolle i den sørøsteuropeiske regionen, og forme fremtiden for forretningsutdanning for gründere, ledere, ledere og fagfolk.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Gjennomføring av programmet

Om skolen

Spørsmål