Keystone logo
Bologna Business School Global MBA Supercars, Superbikes og Motorsports
Bologna Business School

Global MBA Supercars, Superbikes og Motorsports

Bologna, Italia

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 35 000 **

På universitetsområdet

* for runde I

** momsfri

Introduksjon

Nøkkelord

  • Format: Heltid
  • Språk: Engelsk
  • Start: september 2022
  • Sted: Bologna (Italia)
  • CFU: 60
  • Varighet: 12 måneder

Å lede virksomheten i de stadig utviklende markedene for Supercars og Superbikes er mer enn bare en jobb; dette splitter nye programmet, unikt i verden, tilbudt av Bologna Business School i samarbeid med de ledende selskapene i "Motor Valley" gir muligheten til å gjøre karrieren din til en lidenskap.

Global MBA Supercars, Superbikes og Motorsports blander teori med erfaring, takket være vår akademiske fortreffelighet og den eksklusive ekspertisen til firmaer som Dallara, Ducati, Ferrari, Lamborghini, Magneti Marelli, Maserati og Toro Rosso.

Takket være våre bedriftspartnere er vi i stand til å tilby dedikerte stipend (i tillegg til de som tilbys av skolen) til fremragende kandidater med sterk motivasjon for å jobbe i denne bransjen. I tillegg inkluderer vårt samarbeid med motorselskaper klassetenkning av ledere og fagfolk, bedriftsbesøk, klinikker, prosjektarbeid, praksisplasser og dedikerte jobbmuligheter for Global MBA.

Hvorfor studere på Bologna Business School

Bologna Business School tror på banebrytende utdanning av høy kvalitet. Med dette i tankene, designer BBS kurstilbud med strategisk veiledning fra et internasjonalt rådgivende utvalg og daglige bidrag fra blandede team bestående av akademikere, praktikere, konsulenter og aktører på den globale sosioøkonomiske scenen.

Bologna Business School tror på etter- og videreutdanning for:

Unge ledere som ønsker å vokse profesjonelt og personlig, styrke spesifikke funksjonelle ferdigheter eller utdype forståelsen av spesifikke markedssektorer; Nyutdannede som går inn i arbeidsstyrken og krever kunnskap, teknikker og praktiske verktøy i tillegg til tradisjonell universitetsutdanning; Ledere og fagfolk som er klare til å utfordre seg selv, for å konsolidere kunnskapsbasen sin, og heve nivået med ferdighetene sine gjennom arbeidsstudier, opplæring og tilgang til nye nettverk; Bedrifter og institusjoner som er klar over kompleksiteten til nye globale realiteter som er klare til å møte utfordringene og mulighetene som følger av å utnytte deres interne menneskelige kapital.

Bologna Business School tror på tilgjengelig og åpen utdanning, dette er grunnen til at det er stipend tilgjengelig for studentene ved Professional Masters og Global MBA.

Læreplan

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Opptak

Karrieremuligheter

Akkrediteringer

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål