Keystone logo
Bay Atlantic University - Washington, D.C. Master of Business Administration (MBA), Global Affairs Concentration
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Master of Business Administration (MBA), Global Affairs Concentration

Washington, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 18 000 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Dette programmet er akkreditert av ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Vårt MBA-program gjør det mulig for studentene å få kunnskap innen kjernevirksomhetsområdet Global Affairs, samt tilegne seg erfaring i beslutningsprosesser innen alle forretningsområder.

Programmet gir studentene en høy kvalitet, profesjonell utdanning i bedriftsøkonomi, og derved kvalifiserer dem for flere ulike jobbmuligheter.

MBA-programmet består av tre akademiske komponenter: kjernekrav, konsentrasjonsvalgfag og en gjengesteinserfaring. For å kunne oppgradere med en MBA-grad, må studentene fullføre minimum 36 studiepoeng, hvorav 24 studiepoeng er kjernekurs og 12 studiepoeng er konsentrasjonsvalgfag.

Kjernekrav

Kjernekravene består av 9 obligatoriske kurs på 24 studiepoeng.

Kurstittel

Konsentrasjonskrav

Konsentrasjonskravet er å ta fire klasser (12 studiepoeng) fra denne konsentrasjonen. Hver konsentrasjon består av et basseng på åtte baner. Omtrent 42% av studentene velger Global Affairs-konsentrasjonen, mens 29% velger hver Entreprenørskap og økonomi

I løpet av hvert semester av studiet forventes det å gjennomføre to obligatoriske kurs og ett konsentrasjonsforløp. Studentene må gjennomføre CAPS 501 i løpet av første semester i studiet.

Global Affairs Konsentrasjon

Global Affairs-læreplanen gir studentene mulighet til å tenke kritisk på de ulike sammenhengende komponentene i den globale økonomien. Fra informasjonsteknologi-revolusjonen til restrukturering av forsyningskjeder, monopolistiske praksis for bærekraftig utvikling, får studentene inngående kunnskap om grunndynamikken som har forandret verdensomspennende økonomi.

Kurstittel

MBA opptaksprosedyrer

Vår admissions hjemmeside gir både innenlandske og internasjonale studenter den informasjonen som er nødvendig for å søke på vårt MBA-program.

BAU International University søker studenter som er kreative, kritiske tenkere, og er klare til å ta sitt intellektuelle og profesjonelle liv til neste nivå. En søknad vil ikke bli vurdert fullstendig før BAU har mottatt alle nødvendige dokumenter. Når applikasjonene er ferdige, blir de nøye gjennomgått. Søkere evalueres med hensyn til opptakskrav og velges tilsvarende.

Søkere behandles på førstegang, førstegangsbasis. Sende alle nødvendige dokumenter i en pakke kan bidra til å øke hastigheten på søknadsprosessen. I enkelte tilfeller kan elevene utsette innmelding. Studenter som utsetter innmelding vil være forpliktet til å møte hva som helst undervisning og gebyrer kreves ved innskriving.

Kurstittel

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Online MBA
    • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Global MBA - Master i Global Business Administration - Engelsk
    • Online Spain
  • MBA i Global Banking & Finance