Keystone logo
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Introduksjon

Om oss

Bay Atlantic University ble opprettet i 2013 som en privat, men ikke-profesjonell institusjon for høyere utdanning som har som mål å gi en unik og uvurderlig mulighet til å trene verdensborgere som har de nødvendige verktøyene for å leve opp til vår globale visjon.

Bay Atlantic University er en høyt respektert institusjon støttet av 46 års pedagogisk erfaring med kvalifiserte og erfarne professorer på den internasjonale utdanningsarenaen. Vi tilbyr en akademisk fokusert, utfordrende og stimulerende læringsopplevelse. Ligger i det politiske og historiske hjertet av nasjonen, er du garantert å nyte den sanne amerikanske opplevelsen.

BAU Campus

Bay Atlantic University ligger i sentrum av DC, omgitt av bedrifter, restauranter og kjøpesentre. Det er et flott sted for studenter som ønsker å lære om innsatsen og utgangene til det kulturelle og politiske stoffet i USA i et trygt og vennlig samfunn.

Å være en flerkulturell by, det er ulike attraksjoner for alle. De fleste hendelsene er gratis, slik at alle kan nyte museene, parkene, dyreparkene og monumentene. Transport er lett rundt i byen som t-bane og busser går til 3 am.

Været er varmt og fuktig om sommeren, hyggelig om vår og høst, og mild med sesongmessig snøfall om vinteren.

Bay Atlantic University Washington, DC ligger en kort spasertur fra mange av DCs største turistattraksjoner. Det hvite hus ligger rett ved siden av bygningen vår. National Mall, hvor de fleste av byens museer er, ligger bare ti minutter unna. Alt som ikke er nært kan lett nås med offentlig transport.

Vårt oppdrag

Bay Atlantic University har som mål å gi en unik og uvurderlig mulighet til å trene verdensborgere som har de nødvendige verktøyene for å leve opp til vår globale visjon. Det er en integrert del av vårt oppdrag å vektlegge kreativitet og oppmerksomhet i alle bestrebelser av våre studenter og å uteksaminere dem som svært ønskelige og universelt ansettelsesfulle individer.

"Oppdraget til Bay Atlantic University er å gi kvalitet amerikansk utdanning over hele verden gjennom en rekke markedsdrevne programmer som vil stimulere den intellektuelle nysgjerrigheten, den kritiske tenkningen og kreativiteten som trengs i verdenssamfunnet."

Mål: For å oppfylle sitt oppdrag etablerte universitetet følgende strategiske mål.

  1. Tilbyr en rekke grad- og diplomprogrammer i nye og høye etterspørselsfelt
  2. Å gi opplæring som balanserer tekniske, faglige og kritiske tenkningskomponenter i et forsøk på å møte behovene til et mangfoldig fellesskap av elever

Mål: I et forsøk på å nå sine strategiske mål opprettet universitetet følgende mål.

  • For å sikre en kvalifisert læringserfaring ved å ansette kvalifiserte fakultetsmedlemmer som er forpliktet til utmerket undervisning
  • Å sikre relevante læreplaner gjennom innspill fra styret, rådgivende råd fra industri, akademiske partnere og kandidater
  • For å sikre at universitetet har tilstrekkelige fysiske og økonomiske ressurser for å gi kontinuerlig kvalitetsutdanning

Vår visjon

Vi er en studentorientert institusjon med en global visjon. Vår filosofi er å forberede studentene på de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å møte utfordringene i det fremtidige globale samfunnet ved hjelp av state-of-the-art undervisningsteknologier og læringsmetoder for å skape markedsresponsive programmer. Langsiktig suksess for universitetet, samt etablering av et rykte for kvalitetsinstruksjon, vil avhenge av pensumutvikling og resultatmåling. Universitetets evne til å tiltrekke seg og beholde studenter, studentens evne til å oppfylle næringslivets krav og tilfredsstillingsnivået for kandidater og arbeidsgivere er de kritiske tiltakene for suksess.

Kjerneverdier

Bay Atlantic University forsøker å gi utdanning og stipend av høyeste kvalitet - for å fremme kunnskapsgrenser og forberede enkeltpersoner på liv, arbeid og ledelse. Noen av oss gjør vårt bidrag ved å engasjere seg direkte i undervisning, læring og forskning, andre ved å støtte og muliggjøre disse kjerneaktivitetene på viktige måter. Uansett våre individuelle roller, og hvor vi jobber innen Bat Atlantic University, skylder vi det til hverandre for å opprettholde visse grunnleggende verdier i samfunnet. Disse inkluderer:

  • Respekt for andres rettigheter, forskjeller og verdighet
  • Ærlighet og integritet i alle forhold
  • Samvittighetsfulle jakten på fortreffelighet i ens arbeid
  • Ansvar for handlinger og oppførsel på arbeidsplassen

Jo mer vi omfavner disse verdiene i vårt daglige liv, desto mer skaper og opprettholder vi et miljø av tillit, samarbeid, livlig forespørsel og gjensidig forståelse - og fremme en forpliktelse til utdanning og stipend, som vi alle deler.

Videre tror vi på Bay Atlantic University at læring ikke er begrenset til formell undervisning i tradisjonelle klasserom. Universitetet utnytter ulike fjernundervisnings- og telekommunikasjonsmetoder for å levere kvalitetspedagogiske tjenester over hele verden, spesielt for de som er unprivileged eller tradisjonelt ufortjent.

Global Outreach

Internasjonal utdanning er en langvarig del av Bay Atlantic Universitys globale oppdrag, som inkluderer et bredt spekter av tiltak både i USA og utlandet for å lette utveksling av kunnskap over internasjonale grenser. Universitetet ble grunnlagt på grunnlag av at høyere utdanning burde hvile på et solid fundament av interkulturell dialog mellom studenter og fakultet fra hele verden.

Studenter på BAU oppfordres til å tilbringe litt tid på sine studier i utlandet, for å øke sin kunnskap om andre fylker og kulturer, samt om globale problemer som vi alle står overfor i dag. Til dette formål vil studentene kunne besøke nettverkscampuser i Istanbul, Berlin og Kypros.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

geopoint
  • BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Spørsmål