Keystone logo
Babson College Babson Heltid MBA
Babson College

Babson Heltid MBA

Wellesley, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 89 550 *

På universitetsområdet

* for 1 års opsjon | $115 244 for 2-års opsjon

Introduksjon

Enten du ønsker å starte en ny virksomhet, bytte karriere eller avansere i din nåværende organisasjon, vil den ett- eller toårige MBA-en hjelpe deg å komme dit. Begge alternativene vil bevæpne deg med #1 rangert MBA i entreprenørskap og entreprenørskapslederskapene som trengs for å gjøre en innvirkning i næringslivet, i samfunnet ditt og rundt om i verden.

"Business as Usual" har ingen virksomhet her

Ved mange toppinstitusjoner går ikke forelesningene forbi talerstolen. Men hos Babson er professorene våre praktikere. Hvert år bringer mer enn 80 partnerorganisasjoner sine virkelige utfordringer til klassen, og gir deg konsulentmuligheter. Du vil møte bedriftsledere lokalt og i utlandet og workshop for startups i klasserommet.

Når du er ferdig utdannet, har du ikke bare et utvidet nettverk av høytytende kolleger fra hele verden, men du har også konkrete eksempler på problemer du har løst for ekte organisasjoner. Enten du vil starte en oppstart, ta en familiebedrift inn i neste generasjon eller innovere i verdens største selskaper, kan du bruke din gründertankegang for å håndtere risiko, navigere i usikkerhet og utforske tvetydighet.

Med et blikk

  • Varighet: 12- og 21-måneders alternativer
  • Test valgfritt
  • Visumkvalifisert
  • Gjennomsnittlig arbeidserfaring: 6-8 år
  • Nr. 1 MBA for entreprenørskap i 29 år på rad ifølge US News & World Reports rangering

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål