Keystone logo
Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Introduksjon

Om skolen - Cebu City, Filippinene

Ateneo Graduate School of Business har som mål å være en ledende utdanningsinstitusjon i Asia-Stillehavsområdet, for forretningsutøvere som søker å bli en profesjonell og etisk bedriftsleder forpliktet til nasjonalbygging.

Instituttet tilbyr programmer for å opprettholde en tradisjon for service og en høy standard for faglig ekspertise, for å hjelpe forretningsutøvere å nå sitt fulle potensiale og vekst: Standard MBA-programmet, MBA-programmet, MBA-programmet, det akselererte Ateneo-Regis MBA-programmet, den spesialiserte Helse MBA-programmet, og Mastergrad i entreprenørskap.

Cebu campus var en av disse offsite stedene. Den ble åpnet i 2001 i CCI-bygningen i Pier 3. I 2006 overførte skolen til sin nåværende campus i Cebu Business Park.

Professorene fra Rockwell reiste til Cebu noen få uker for å undervise i klassene der. Cebu campus tilbød i utgangspunktet bare Ateneo-Regis-programmet. Rockwell bestemte seg for å tilby bare ett program på prøve MBA markedet i Cebu. De ga stedet ett år for å bevise at det var reelt potensial til å holde en fast off-campus i byen. Campusen startet med bare to emner tilbys per semester og 20 innledende studenter. I dag tilbyr Regis-programmet tre fag per semester. Og i gjennomsnitt er det 25 studenter eller mer i hver klasse.

I 2002 begynte Ateneo senter for videreutdanning å tilby kortkurs i ulike arbeidsdisipliner i Cebu. I 2008 ble standard MBA inkludert i programmene som tilbys også.

Den første batchen av Ateneo MBA-studenter ble uteksaminert i 2004. Hittil har det vært 78 Alumni fra Cebu-området.

Vår visjon

Å være en ledende utdanningsinstitusjon i Asia-Stillehavsområdet for forretningsutøveren som søker å bli en profesjonell og etisk bedriftsleder forpliktet til nasjonalbygging.

Vårt oppdrag

Som en jesuitinstitusjon hvis identitet og formål er avledet av en tradisjon av tjeneste og en standard for faglig fortreffelighet, er vi forpliktet til:

 • Utvikling og oppfølging av arbeidsplassbaserte bedriftsledere, ledere og gründere som styres av prinsipper, med en følelse av service og utstyrt med effektive ledelsesevner. Vi tror at kompetanse uten integritet er tom, integritet uten kompetanse er ineffektivt, og kompetanse og integritet uten tjeneste er irrelevant.
 • Å tilby relevante og globalt orienterte programmer, ved hjelp av fasilitære læringsmetoder som integrerer tekniske, teknologiske, politiske og etiske dimensjoner, og produserer intellektuelle bidrag til støtte for å utvikle disiplin, praksis og undervisning i næringsliv og ledelse. Vi tror at intellektuell strenghet og karakterstyrke danner det grunnleggende grunnlaget for forretningsfolk.
 • Forbedre den personlige og faglige veksten av våre fakultet og ansatte. Vi tror at suksess i å oppfylle vårt oppdrag er bestemt av dedikasjon av medlemmer av organisasjonen.
 • Utnytte kunnskapen til fakultetet, universitetets ulike enheter og våre strategiske partnere når vi tar opp utfordringene innen teknologi og konkurranse i de hjemlige og globale innstillingene. Vi tror at vi ved å utnytte ressursene til våre ulike interessenter på en interaktiv og integrert måte forblir effektive og relevante i de ulike tider.

Når vi forfølger disse forpliktelsene, streber vi oss for å bygge bro over hullene i våre lokalsamfunn og i vårt land slik at våre mennesker kan oppnå like gode og gode liv.

Melding fra dekanen

Velkommen til Ateneo Graduate School of Business! Selv om studentene har mange forskjellige motivasjoner for å forfølge høyere studier på forretningsreise, tror jeg de fleste av våre studenter kommer til oss ut fra et ønske om å utvikle sitt potensial til det fulle av deres evne; et ønske om å frigjøre sine evner slik at de kan oppnå bedre ytelse for sine organisasjoner, enten som ledere eller som entreprenører. I ditt ønske om å skape en bedre fremtid for dere, håper jeg at du ikke vil glemme ditt ansvar for å inkludere andre i dine planer . Jeg håper at et sted i drømmen din om å "bygge en bedre morgen", husker du å gjøre i morgen ikke bare bedre for dere selv, men også for folket og samfunnene rundt deg. Våre gaver og talenter ble ikke gitt til oss for å bli brukt utelukkende til egen fordel, men å bli delt med andre slik at alle kan ha nytte. Her på AGSB tror vi lidenskapelig at utdanningen din er ufullstendig hvis den bare fokuserer på teknisk opplæring, og ignorerer dannelsen. Vi kan ikke bare hjelpe deg med å få ferdighetene til å drive organisasjonen bedre; vi trenger å hjelpe deg å vokse som en total person.

Våre kjerneverdier er perfekt innkapslet i dette utsnittet fra vår visjonserklæring.

 • Ekspertise uten integritet er tom.
 • Integritet uten kompetanse er ineffektivt.
 • Ekspertise og integritet uten tjeneste er irrelevante.

Vi håper at alle våre studenter og kandidater tar dette til sinns. Det er min største glede å ønske deg velkommen til AGSB-fellesskapet!

RODOLFO P. ANG - Dekan, Ateneo Graduate School of Business

Utmerkelser og fordeler

 1. B-skole lederskap Award for Excellence i utdanning, ledelse og undervisning
  • Gitt av World Education Congress i Mumbai, India 29. juni 2012

 1. Beste Business Schools Award for Innovasjon Lederskap
  • Gitt av CMO Asia på Suntec Convention Center i Singapore 22. juli 2011

 1. Nei. 1 MBA Skole
  • Gitt av Kommisjonen for høyere utdanning - Fondstøtte til private utdanninger (CHED-FAPE)

 1. Senter for utvikling og fortreffelighet (i seks år)
  • Dette ble gitt av Kommisjonen for høyere utdanning (CHED) Filippinene

 1. People Power People Award
  • Gitt til AGSB for sitt utmerkede oppdrag på "Doctors to the Barrios" på SY 2002-2003

 1. Thomas R. Kennedy Award for Mission Excellence
  • Gitt av New Ventures of Regis University som anerkjennelse for fremragende og kontinuerlig vekst i utviklingen av akselerert og voksen læringsprogrammer.

 1. Autonome status (27.oktober 2003 - 26.oktober 2008)
  • Gitt av Kommisjonen for høyere utdanning (CHED) 28. november 2003

 1. Inter-MBA Games Total Champion i 14 rette år
  • 1999-2012

Steder

 • Cebu City

  Cebu Holdings Center, Cardinal Rosales Ave, , Cebu City

Programmer

Spørsmål