Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Introduksjon

1

Aros Business Academy - Mini MBA og trening

Vi tar sikte på å få slutt på masseproduserte lederopplæringer, og i stedet utvikler vi Mini MBA lederskap utdanninger, som skaper en merkbar forandring - for deg og for din arbeidsplass.

Den internasjonale Mini MBA
Vi tilbyr deg Den internasjonale Mini MBA , som er s fullt online Mini MBA.

Vi er sikre på at du vil være glad i oss
Du har sikkert deltatt i en rekke spennende lederopplæring hvor du har returnert oppløftet og ladet tilbake til jobb. Men hvor mye av denne treningen har skapt en varig forandring for deg? Hvis du følger statistikken, er det svært få. På Aros Business Academy er vi opptatt av å skape denne endringen - så det er fornuftig for deg å bruke tid på en Mini MBA, og det er derfor fornuftig for arbeidsplassen som sender deg. Vi lager den med både store og små tiltak - og noen av dem er til og med helt usynlige for deg.

Hvorfor velge en Mini MBA?
La oss først fastslå at en Mini MBA ikke er en MBA. Selvfølgelig er man fristet til å si. Ordet "Mini" sier ganske åpenbart at vi har å gjøre med en kort, kondensert og forenklet versjon av en MBA. En MBA tar vanligvis to år, mens en Mini MBA vanligvis tar seks måneder. En Mini MBA er rettet mot ansatte som trenger å forbedre sin kunnskap og verktøy i ledelsen, men har ikke tenkt å ta en MBA eller et Diploma i Management (på grunn av tid, penger eller tilbøyelighet) - i hvert fall ikke akkurat nå. Det kan være ledere med omfattende ledelseserfaring, og det kan være folk som ønsker å ta neste skritt og ta en ledelse i fremtiden.

Det viktigste er dyktige (virkelig dyktige) forelesere som er forelsket i sine felt
For å være en dyktig instruktør på våre Mini MBA-er må du ha profesjonell lederkompetanse, ingen tvil om det. Som er mer enn 40 forelesere, har åpenbart mens de er blant de ledende ekspertene på sitt felt på samme tid. Men vi krever mer av dem! De må være lidenskapelig opptatt av hva de lærer, slik at de kan engasjere deltakerne til det fulle. Og da må de være dyktige tilretteleggere som kan se DIN utfordring og relatere stoffet til akkurat DEG. Kanskje det er grunnen til at 97,9% av studentene våre mener foreleseren var "flink" eller "veldig flink" til å tilpasse Mini MBA spesielt for dem. En figur vi er relativt stolte av fordi det ikke er lett å oppnå. Vi tilbyr de to Mini MBA-programmene Aros Mini MBA og ABA Mini MBA . Vi tilbyr også Mini MBA i Tyskland (Deutschland) og i Sverige: Mini MBA Chefsutbildning . Og på Grønland: Kursus i Grønland .

Vi lover at Mini MBA er tilpasset dine problemer og utfordringer
På Aros er vi veldig mye mot løp av rutinen med det samme gamle materialet. Vi tror at du vil få mest mulig ut av Mini MBA hvis teorien er satt i perspektiv av problemene du møter i hverdagen, og at sakene er relatert til din arbeidslinje. Derfor vil du motta et kort e-kurs på læring før starten av Mini MBA. Og vi vil sende deg et spørreskjema om dine forutsetninger og utfordringer, så instruktøren og våre eksperter kan tilpasse kursmaterialet til dine eksakte behov.

Steder

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Programmer

    Spørsmål