Keystone logo
Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Introduksjon

Siden starten i 2005, har blitt nasjonalt anerkjent APOLLON University of Health Economics på fjernundervisning (Bachelor, herre og sertifikat Kurs) Spesialisert for helsesektoren. Den prisbelønte universitet basert på Bremen tilhører den kraftige Klett gruppe, Som også inkluderer Euro-FH tilhører. den unge universitet ser frem til en rekke utmerkelser som "mest populære Fernhochschule" og "korrespondanse løpet av året 2014". omtrent 400 Bachelor- og Master nyutdannede Det er vedtatt, og stigende. For tiden er det ca 2500 studenter ved Fernhochschule innrullert. Voksenopplæring er viktig for oss! Ikke bare gjennomføre kurs tilbud APOLLON Hochschule på, men enkelte kurs i form av vår sertifikat Kurs, Velg mellom ni Bachelor- og Masterprogram samt 31 sertifikat kursSom er under oppsyn av tre ulike fakulteter. For detaljert informasjon om våre tjenester og søknadsprosessen vi gi deg gjerne. i APOLLON Hochschule Du kan kvalifisere deg oppdatert og på et akademisk nivå: En utprøvd kombinasjon av når som helst, hvor som helst studere materialer kan du begynne uten skole en fleksibel fjern studere sammen med deres arbeid og enda en studie. Deres nærvær er derfor ikke så i annet universiteter kreves i hvert kurs, siden vi har bare noen få klasserom økter. Utgangspunktet for stiftelsen var et presserende behov i bransjen til faglige helseledere.

FIBAA akkreditert Universitetet er åpen for deg et kompetansesenter for helsesektoren, som er preget av konstant fagkunnskap fra forskning med industrien. Kvaliteten på kursene har FIBAA testet og bekreftet: Nesten alle bachelor- og masterprogrammer fra Apollon Universitetet er FIBAA akkreditert. En vellykket akkrediteringsprosessen er et bevis på kvalitet og viser deg sikker på at det faglige nivået, den profesjonelle relevans og markedets aksept er gitt kursene.

Din universitetet som et utmerket valg for voksenopplæring At du gå galt med en studie på Apollon Hochschule ingenting, vil du se ikke bare staten anerkjennelse av kurs og bli godkjent av Federal Agency for Fjernundervisning (ZFU), men også en rekke priser: Foreløpig universitetet er, ifølge portalen FernstudiumCheck.de for tredje gang på rad populær Fernhochschule Tyskland. Gitt Bachelor of Science Nursing Management har blitt navngitt i publikum stemme ved Forum fjernundervisnings for "korrespondanse løpet av året 2014". Også i de senere årene, har universitetet selv, sine studenter og veiledere allerede mottatt mange priser for sine prestasjoner. Blant Katrin Scherer, som i 2010 ble hedret med tittelen "Remote student of the year" av Industry Forum distanse-læring for sine prestasjoner.

Våren 2013, den Fernhochschule glad du tre priser: Først, de fikk studie premien fjernundervisnings i kategorien "Publication Year" for boken "fjernundervisning multimedia og mobil" av Andrea Feddersen, som er utgitt av APOLLON University Press. Dernest Professor var Viviane Scherenberg, dekan APOLLON University, for "Tutor of the Year" valgt. I tillegg ble elevene fra Apollon universitetet tildelt Unikosmos Marketing Award.

Så vi gjentatte ganger bekreftet at vår studie konseptet passer våre mest arbeids studenter, og vi er så APOLLON Hochschule i voksenopplæring på rett spor. Vårt utvalg av hendelser er stort, og vi er glade for, men se studiet passer for deg eller rett kurs!

Steder

  • Germany Online

    Germany Online, Tyskland

Spørsmål