Keystone logo
Aoyama Business School

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Introduksjon

Graduate School of International Management bidrar til å fremme kreative ledere som oppfyller sitt sosiale ansvar og tjener som globale borgere, og til å utvikle en velstående fremtid gjennom våre ledende forskningsaktiviteter.

For å oppnå sitt oppdrag, dyrker MBA-programmet ledelsespersoner som kommer til konklusjoner basert på uavhengig tenkning og analyse. ABS prøver kontinuerlig å forbedre programmene. Doktorgradsprogrammet lærer ikke bare forretningsforskningsteknikker, men kultiverer også bidragsytere til arbeidsstyrken som er klar over den sosiale betydningen av forskningen, har en veldefinert følelse av formål og kan være aktive på den internasjonale scenen.

Følgende tre funksjoner illustrerer naturen til ABS:

Det systematiske, integrerte og praktiske læringssystemet

ABS tilbyr en systematisk, integrert og praktisk læreplan som kombinerer elementer som anskaffelse av spesialisert kompetanse, syntese av tverrfunksjonell kunnskap, og studier og praksis av metodikk gjennom individuell læring og gruppeaktiviteter. Studentene lærer først grunnleggende om de fire feltene som er nødvendige for bedriftsledelse: Strategi "Organisasjon, markedsføring, økonomi" Regnskap og drift "Informasjonssystemer. Deretter fokuserer de på en av disse fire. Dette gjør at studentene kan utvikle et høyt nivå av spesialisering mens også få ferdigheter innen alle ledelsesfelt, og dermed bli riktig kvalifiserte ledere.

Global Action Learning, et MBA-toppsteinskurs, tilbyr en praktisk arena for å teste integrert kunnskap, koordinere ferdigheter innen grupper og øve metoder for å håndtere forskjellige kulturer.

Steder

  • Tokyo

    4-4-25 Shibuya, Shibuya-ku,, , Tokyo

    Spørsmål