Keystone logo
American University of Leadership

American University of Leadership

American University of Leadership

Introduksjon

AUL GROUP, hvem vi er

AUL-gruppen omfatter 3 internasjonale universiteter, studentene kan velge hvor de vil ha graden fra: amerikansk fra International University of Leadership, europeisk fra American University of Leadership Marbella, afrikansk fra International School of Leadership, Marokko.

Læringsmoduser

AUL-programmer integrerer ulike leveringsmoduser som akselerert, synkron, asynkron, hybrid og online, og forbereder deg til å bli et vellykket fellesskapsmedlem uten å forstyrre ditt personlige eller profesjonelle liv.

Kvalitetsopplæring

Gi elever og elever ferdigheter og kompetanse som vil gjøre dem sosialt og økonomisk produktive, opptatt av å bidra til vekst og utvikling av samfunnet deres.

Delte mål og visjoner

AUL er forpliktet til å tilby et inkluderende læringsmiljø som anerkjenner de mange perspektivene av kjønn, etnisitet, klasse, alder, funksjonshemming og kultur som studentene bringer til AULMs opplevelse.

Karrieremuligheter

Med en universitetsgrad er det mer sannsynlig at du får en jobb med bedre fordeler enn en utdannet videregående skole: Ikke NØY deg for mindre!

Videreutdanning

AUL er forpliktet til å gi deg et inkluderende læringsmiljø som anerkjenner de mange fasettene til et internasjonalt miljø.

Nå for suksess

AUL-kandidater er i stand til å finne en jobb innen få måneder etter endt utdanning, mens hovedfagsstudenter blir forfremmet av sine arbeidsgivere eller starter sin egen virksomhet så snart de er ferdige med graden.

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  98%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  12 til 1

Campus funksjoner

  Opptak

  Stipend og finansiering

  BeløpSøknadsfrist
  Fall228,000 USDOctober 20, 2022

  Studentuttalelser

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Orlando

   Orlando, USA

   • Marbella

    Marbella, Spania

    • Casablanca

     Casablanca, Marokko

     Spørsmål