Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American Tech and Management University

American Tech and Management University

American Tech and Management University

Introduksjon

Verden blir mer og mer globalisert hver dag, og alle har rett til et kvalitetsprogram på en rettferdig undervisning. Få den virkelige verdens pedagogiske erfaring med ATMU .

Besøk ATMUs nettside direkte

ATMU ble grunnlagt som et universitet i delstaten California i 2013 med fokus på lokale og internasjonale studenter for å gi dem en grad på bachelor-, master- og doktorgradsnivå med omfattende bransjespesifikke kompetanser. Vi utvikler ferdigheter for å øke employability og dyrke lederegenskaper for fremtidens ledere.

ATMUs fakultet og ansatte representerer et mangfoldig utvalg av høyt akademiske personer som også har mange års kompetanse innen bedrifts- og industrimiljøer. De tar med seg en kombinasjon av teori og praksis som beriker ATMU studenters lærerfaring.

Vi tror på å tjene samfunnet ved å tilby utdanning av høy kvalitet til demografisk varierte populasjoner av studenter til en overkommelig pris.

Det globale forretningsmiljøet har endret seg raskt de siste tiårene. For å utvikle seg og konkurrere trenger du en grad som passer til de internasjonale ferdighetene du trenger.

ATMU tilbyr alle disse mulighetene i kursbaserte programmer med muligheter som kan tilpasses.

ATMU er dedikert til å levere høy kvalitet kunnskap samt toppmoderne ferdigheter, slik at dagens studenter kan engasjere seg i forretningsledelse problemer med det nødvendige teoretiske nivå og selvtillit. Materialet er både teoretisk og praktisk. Vårt fakultet har omfattende global bransjespesifikk erfaring.


ATMU'S MISSION

Det er oppdraget til American Tech and Management University å gi studentene tilgang til kvalitet høyere utdanning og integrere et globalt perspektiv for å forberede engasjement som effektive medlemmer i de dynamiske feltene Technology and Management.


ATMU'S VISION

Å undervise de nødvendige ferdighetene for ansettelsesevne og levere kvalitets talent til en global markedsplass ved hjelp av fleksible læringsmuligheter til lokale og globale studenter.


INSTITUSJONELLE Læreutvalg (ILOer)

Studenter som fullfører sin utdanning med studieprogram fra American Tech and Management University vil demonstrere institusjonelle læringsutbytte (ILO) som inkorporerer bredden og dybden av læringsopplevelser og oppnådd kompetanse som gjelder for vellykkede studenter i alle studieprogrammer.

ATMU institusjonelle læringsutbytte (ILO) er oppkjøpet av læringserfaringer fra utdannede fagfolk innenfor områdene kjernekompetanse vedtatt av universitetet.


INSTITUSJONELLE Læreuttalelser fra minibanken

 1. Studentene skal demonstrere bevis på høy kompetanse nivåer i verbal, ikke-verbal, og skriftlig formidling av ideer, perspektiver og verdier i akademisk, arbeidsplass og mellommenneskelige sammenhenger.
 2. Studentene vil kunne tenke kritisk og analysere og løse problemer ved å samle informasjon, begrunnelse, evaluere alternativer og nå til rette løsninger.
 3. Studentene skal demonstrere faglig og etisk oppførsel med anerkjennelse av de mangfoldige og flerkulturelle fellesskap.
 4. Studentene skal demonstrere en forståelse av de etiske problemene som gjennomsyrer forretningsbeslutninger og handlinger.
 5. Studentene skal demonstrere lederskapssett som passer til deres arbeid og faglige miljøer.
 6. Studentene skal demonstrere en hensiktsmessig og effektiv bruk av teknologi og informasjon for å ta bevisbaserte beslutninger knyttet til deres fagområde.
 7. Studentene vil kunne bruke matematiske konsepter og modeller og kvantitative resonnementer for å løse virkelige problemer.
 8. Studentene skal demonstrere flerkulturell forståelse, empati og etisk forståelse og atferd i profesjonell kommunikasjon, samhandling og handlinger.

Lisensiert i delstaten California av Bureau of Private Post Secondary Education, Skolekode 71847831

Steder

 • Pleasanton

  Stoneridge Mall Road,6200, 94588, Pleasanton

Spørsmål