Keystone logo
American David Livingstone University of Florida MBA Corporate Psychology & Executive Coaching and Religious Integration into Cooperation
American David Livingstone University of Florida

MBA Corporate Psychology & Executive Coaching and Religious Integration into Cooperation

Miami, USA

Request duration

Engelsk, Russisk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduksjon

Сorporate psychology & Executive Coaching and Religious Integration into Cooperation er utformet for å hjelpe kristne faglige og personlige utvikling til et punkt av individuell vekst og forbedret ytelse i henhold til den kristne troen. Trenere må ha en sterk forståelse av individuelle forskjeller på en arbeidsplass, samt evnen til å tilpasse deres coachingstil eller strategier sammen med de bibelske synspunktene. Uavhengig av spesifikt fokusområde, trenger trenere fortsatt å være klar over motivasjonsbehov og kulturelle forskjeller, samt forstå religiøs integrasjon i samarbeid.

Nyutdannede fra programmet er i stand til å utvikle høyt potensielle kristne ledere for deres organisasjoner. De bruker sine coachingferdigheter for å forbedre andres prestasjoner i organisasjonen og modell coaching for sine kolleger og bli i stand til å påvirke verden for Kristus.

Om skolen

Spørsmål