Keystone logo
Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Introduksjon

Be om mer informasjon om Whatsap

Alfred Ford School Of Management gir deg muligheten til å dra dit andre MBA-programmer ikke går fra de innerste drivene av din egen oppførsel til de bredest mulige perspektivene på virksomheten og dens plass i samfunnet. Vi tilbyr en enestående pedagogisk opplevelse:

  • overlegen instruksjon fra et ekspert fakultet
  • et innovativt og fleksibelt læringsformat
  • en forpliktelse til å dimittere studenter som verdsetter fellesskap, samarbeid, lidenskap og stolthet

Lære med case studies fra Alfred Ford School Of Management på Vimeo.

Alfred Ford-studieopplevelsen er en av give-and-take, der fakultetet lytter like mye som de foreleser, og studentene tar initiativ så ofte som de tar notater. Til syvende og sist betyr denne tilnærmingen å verdsette studentenes erfaring og visdom, og tro at deres deltakelse løfter diskusjonen til det høyeste nivået og skaper bedriftsledere som er komfortable med den naturlige ideutvekslingen i dagens globale økonomi. Et generelt kunnskapsgrunnlag for ledelse gir deg fleksibiliteten til å gå inn i et bredt spekter av forretnings- eller lederroller, mens et fokus på lederutvikling gir deg de mellommenneskelige ferdighetene du trenger for å komme dit. Lær om virksomhet og mer, med en utdanning som går dypt inn i relevante miljø-, samfunns- og styringsspørsmål.

Be om mer informasjon om Whatsap

Visjonerklæring

Å utvikle en ledende handelshøyskole innen bevisst ledelse og ledelse for å trene ledere til å ha en global tankegang og upåklagelig karakter.

Be om mer informasjon om Whatsap

Mission Statement

Alfred Ford School Of Management utvikler globalt tenkende etiske ledere ved å kombinere den nyeste ledelseskunnskapen med eldgamle visdom.

Be om mer informasjon om Whatsap

Steder

  • Durbuy

    Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy

    Spørsmål