Keystone logo
Albany State University Master of Business Administration
Albany State University

Master of Business Administration

Albany, USA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

USD 189 / per credit *

På universitetsområdet

* per kreditttid (In-State). 755 per kreditttimme (Out-of-State).

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Programmisjon

Fakultetet og personalet på College of Business er fast forpliktet til å tilby en akademisk rigorøs pedagogisk prosess for forretningsfolk som søker fremgang til mellom- og øverste ledelse stillinger. MBA-programmets grunnleggende formål er å utvikle profesjonelle ledere / ledere som er i stand til å gi verdifulle bidrag til systemet for mangfold og vekst av deres valgte organisasjoner. Programmets primære geografiske fokus har vært enkeltpersoner i hele Albany, Georgia, Sørvest-Georgia og Sørøst-USA. Med fjernundervisning og andre teknologiske fremskritt, som for eksempel online kurs, når programmet ut til forretningsfolk over hele landet og verden.

Programkrav

 1. Baccalaureate grad opptjent i et hvilket som helst felt fra en regionalt akkreditert college eller universitet
 2. Innlevering av avsluttet søknad om opptak
 3. En offisiell kopi av akademiske transkripsjoner fra alle høgskoler og universiteter deltok
 4. To referansebrev som fokuserer på kandidatens potensielle suksess i høyere utdanning
 5. En 1000 ord uttalelse om hensikt. Hvis engelsk ikke er søkerens førstegangsspråk, er test av engelsk som utenlandsspråk (TOEFL) poengsum kreves og vurdert i henhold til de internasjonale studentkravene nedenfor.

Internasjonale studentkrav

Internasjonale søkere oppfordres sterkt til å søke om opptak til Albany State University Graduate Programs in Business. I tillegg til standard søknadsprosedyren, er det flere trinn som må tas.

 • Erklæring om økonomisk ansvar
 • Affidavit of Support
 • TOEFL - Må sendes med mindre engelsk er morsmål. Minimum score: 500 (Paper Based Test), 173 (Computer Based Test), 61 (Internett-basert test)
 • WES - Utskrifter fra institusjoner utenfor USA må først sendes til World Education Services, Inc. for et kurs ved kursevaluering før de sendes til adm.direktøren
 • VISA / PASSPORT kopi
 • Sertifikat av F-1 berettigelse
 • I-20 (Hvis du kommer fra en annen amerikansk institusjon, er det nødvendig med en kopi av I-94 og I-20). Når søkerens fil er fullført og en opptaksbeslutning er fattet, sender den internasjonale studentkoordinatoren studenten en I-20 Form, som gjør det mulig for studenten å søke om et VISA

Programdetaljer

Master of Business Administration (General MBA)

The College of Business tilbyr Master of Business Administration (MBA) Degree Program. MBA er en 30-semester timeplaksis grad programmet. MBA kandidater har mulighet til å skaffe kunnskap, ferdigheter og lederskap kapasitet til å utføre effektivt i komplekse og raskt skiftende miljøer. De er i stand til å utvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsmessige utfordringer og muligheter. Nyutdannede lærer å integrere funksjonell kompetanse i sømløse organisasjoner og å skape pluralistiske organisatoriske kulturer som passer til bedriftsmiljøet. Slike kulturer genererer best mulig løsninger på problemer, lette utviklingen av virkelig innovative produkter og tjenester som tillater organisasjoner å konkurrere på globale markeder, og gi hver ansatt muligheten til å bidra sitt aller beste og dermed fremme over gjennomsnittet avkastning.

Master of Business Administration i regnskap

Den femårige BS / MBA-grad (Accounting Concentration) i College of Business ved Albany State University er designet for å gjøre det mulig for studenter å sitte for CPA eksamen og kvalifisere som sertifisert revisorer etter ferdigstillelse av gradskrav. Studenter som fullfører kravene til den 5-årige MBA-graden vil bli tildelt både en bachelorgrad i regnskap og en MBA-grad.

Master i bedriftsøkonomi i helsevesenet

Master of Business Administration med en konsentrasjon i Healthcare programmet er en 33-semester timeplaksis grad programmet. De er i stand til å utvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsutfordringer og muligheter innen helseomsorg. Nyutdannede lærer å integrere funksjonell kompetanse i sømløse organisasjoner og å skape pluralistiske organisatoriske kulturer som passer til bedriftsmiljøet.


Master i bedriftsøkonomi i forsyningskjede og logistikk

Master of Business Administration med en konsentrasjon i Supply Chain og Logistikk programmet er en 33-semester timeplass graduate degree program. Etter ferdigstillelse kan elevene utvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsutfordringer og muligheter i virksomhetsområdene. Nyutdannede lærer å integrere funksjonell kompetanse i sømløse organisasjoner og å skape pluralistiske organisatoriske kulturer som passer til bedriftsmiljøet.


Master of Business Administration i offentlig forvaltning

Master of Business Administration i offentlig administrasjon programmet er en 33-semester time graduate degree program. Etter ferdigstillelse kan elevene utvikle strategier og reagere proaktivt på forretningsutfordringer og muligheter for ledere i offentlige administrative stillinger. I tillegg til kjernevirksomhetens beslutningsprosesser, innarbeider studentene kunnskap om aktiviteter og ansvar som er spesifikke for offentlige og tilknyttede offentlige organisasjoner.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • MBA på heltid
  • Edinburgh, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Online MBA
  • Louisville, USA
 • Master of Business Administration
  • Ipswich, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland