Keystone logo
ALBA Graduate Business School MBA i shipping
ALBA Graduate Business School

MBA i shipping

Athens, Hellas

12 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19 750 / per year *

På universitetsområdet

* Dette er de fulle studieavgiftene for hele varigheten av programmet; avdrag og stipend tilgjengelig*

Introduksjon

MBA i shipping

ALBA MBA i Shipping-programmet gir studentene muligheten til å ta forsvarlige og rettidige beslutninger og til å takle under press i det raskt skiftende shippingmiljøet. Mer enn det investerer programmet tungt i lederskap og strategisk ledelseskompetanse, som er spesielt relevant både som personlige fordeler og som viktige ressurser for bedrifter i denne sektoren.

ALBA MBA i shipping-programmet er designet for:

 • Høyt motiverte fagfolk med et klart mål om å fremme karrieren i lederstillinger i den bredere maritime industrien
 • Entreprenører og aspirerende gründere med en visjon om å skape verdier innen shipping
 • Medlemmer av familiebedrifter forbereder seg på å ta et økende ansvar i sine bedrifter
 • Fagfolk med vilje til å gå inn i shippingindustrien


MBA i shipping-programmet starter i september hvert år og har en varighet på 12 til opptil 48 måneder.

Deltakere som ønsker å delta i heltidsmodus vil avslutte studiene om 12 måneder og vil delta på undervisning hver dag, i ukedagene.

Arbeidende fagfolk som ønsker å delta i deltidsmodus vil avslutte studiene tidligst innen 24 måneder (kan forlenges til opptil 48 måneder) og vil delta på undervisning vanligvis to ganger per uke, på hverdager mellom 18:00 og 22:00.

Kjerneplanen gir studentene kunnskapen og ferdighetene som kreves for å få en dyp forståelse av det grunnleggende om ledelse. De spesialiserte shippingkursene, både kjerne- og valgfag, er viet til å utvikle en omfattende forståelse av shippingindustrien og for å styrke de analytiske ferdighetene som kreves for en vellykket karriere innen shipping. Spesialiserte verksteder går parallelt og øker bevisstheten i moderne shippingspørsmål.

Høydepunkter i programmet

 • Internasjonal anerkjennelse: Programmet er akkreditert av Association of MBA (AMBA) og validert av Institute of Chartered Shipbrokers (ICS).
 • Ideell beliggenhet: Programmet tilbys i Hellas, et land med en lang tradisjon innen shipping. Studenter drar nytte av de nære båndene mellom ALBA og det greske shippingsamfunnet.
 • Spesialiserte kurs i shipping: Business Risk Management in Shipping, Maritime Economics & Policy, Charter Policy & Charterparty Analysis, Maritime Law, and International Commodity Trade & Transport er bare noen av de spesialiserte kursene som tilbys
  av verdenskjente akademikere på området.
 • Spesialiserte shippingworkshops: Disse workshopene leveres av anerkjente bransjetalere i samarbeid med profesjonelle instanser/institusjoner, og gir dyptgående innsikt i banebrytende shippingpraksis.
 • Lederutvikling: Gjennom klasseromsundervisning og personlig coaching legger elevene ut på en reise med selvbevissthet og personlig utvikling, identifiserer styrker og forbedringsområder og setter ambisjonene sine i en sammenhengende og dynamisk
  læringsplan for fremtiden.
 • Entreprenørskap: ALBA er en av de europeiske elitehøyskolene innen entreprenørskap, som demonstrert av den eksepsjonelle prestasjonen til våre studentteam i European Business Plan of the Year Competition (EBPYC). Studenter bruker fire måneder på å jobbe med en forretningsplan for en ny virksomhet, enten for å utvide en eksisterende virksomhet eller for å opprette en oppstart og forventes å levere
  oppnåelige resultater.
 • Medlem av BIMCO, verdens største organisasjon for direkte medlemskap for redere, befraktere, skipsmeglere og agenter. Alle Alba shipping-studenter har tilgang til BIMCO, en organisasjon som bringer fraktfolk sammen for å jobbe for felles mål, og mottar rabatter på flere BIMCO-produkter.
 • Koblinger til industrien og støtte: Sterkt støttet av det greske skipsfartssamfunnet: betydelige nettverksmuligheter og deltakelse i aktiviteter som pedagogiske ekskursjoner til utlandet/cruiseturer, besøk til rederier, havner og kommersielle fartøyer. ALBA er en ideell utdanningsforening av 89 greske selskaper, inkludert ledende rederier som Arcadia, Navios, Paragon, Star Bulk, Thenamaris og Top Ships. Dessuten støttes Alba shipping-programmer av WISTA HellasThe Hellenic Shipbrokers Association (HSA)The International Propeller Club (Piraeus)Master's and Mates Union of the Greek Merchant MarineInternational Community for Maritime and Ocean Professionals (SNAME) og Green Award, som tilbyr flere delvise stipender og økonomisk støtte.

Opptak

Rangeringer

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Akkrediteringer

Karrieremuligheter

Fasiliteter

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål