Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Introduksjon

OM VÅRE BUSINESS SCHOOL

41 Nord er ny, privat og frittstående, noe som gjør oss unike i Tyrkia. Vi er dedikert til å forbedre forretningspraksis i Digital Transformation Age. Vårt mål er å tjene elever som tror på en uendelig læringserfaring, i ledelse og i privatlivet.

41 North leverer DBA, Executive MBA og Digital Excellence Post-Graduate Certificate. 41 Nord fokuserer på ledelse i den digitale tidsalderen og vurdering og styring av ny teknologi. Skolen har som mål å gi en tverrfaglig diskursplattform mellom samfunn, næringsliv og akademia.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Tilpassede programmer

Hvis du for tiden er ansatt, og du ikke vil forlate jobben, men du sikter mot en høyere stilling? Er du klar for digitalisering? Hva betyr Artificial Intelligence (AI) og Robotics for virksomheten din? Føler du behovet for uheldig hjelp utenfor og ekspert? I så fall er 41 Nord den riktige partneren.

41 Nord samarbeider med topp internasjonale institusjoner for å bringe det nyeste og banebrytende læreremiljø og fokuserer på kreative lederstilar; digitaliseringsvirksomhet og blandede versjoner av administrasjon på jobb.

  • Istanbul er allerede Gateway byen mellom øst
  • Våre partnerinstitusjoner inkluderer Grenoble Ecole de Management (GEM-Frankrike) og European School of Management and Technology (ESMT-Berlin), som begge har de sjeldne og ettertraktede trippelkronakkrediteringer fra AACSB, EQUIS og AMBA. Senter for kreativt lederskap (CCL-Greensboro, Brussel, Moskva) fullfører trioen.
  • GEMs EMBA, ESMTs Executive Education og CCLs lederprogrammer i Istanbul tilbyr nesten 50% lavere priser sammenlignet med de i Europa. Samme grad, samme innhold, samme kvalifikasjon, mye mindre kostnad!
84890_41North.png

OM VÅR STED

BUSINESS DISTRICT OF ISTANBUL

Basert i Istanbul, i hjertet av handel over to kontinenter, inspirerer 41 North Business School og hjelper ledere til å få de nødvendige ferdighetene til å forvandle seg til en moderne leder. 41 North Business School , jobber sammen med verdens ledende skoler innen teknologi og innovasjon, etc. Finn oss hvor øst møter vest, langs den 41. nordlige bredden.

En forretningskole og lederutdanningsinstitusjon i hjertet av forretningsdistriktet i Istanbul. FERKO signaturbygningen er en samling av lykkelige design.

41 North Business School i Istanbul - Levent er:

  • På den europeiske siden av Bosporen

  • Omgitt av det globale selskapets hovedkontor

  • Moderne kjøpesentre, restauranter, gallerier, konserthus og prestasjonssentre.

Vårt campus er praktisk å nå via adkomstveier og underjordiske gangveier som er utformet for å gi tunnelbanestasjon, t-bane og gågater. Videre maksimerer campus produktiviteten din ved å gjøre ditt læringsmiljø mer fornøyelig med fasiliteter på stedet, som for eksempel ladestik for elektrisk kjøretøy på parkeringsplasser, forretningsmessige tjenester, kafeer, restauranter og livlige parker for sosiale aktiviteter.

OM LEADERSHIP

Vi tror at lederskap er både en kunst og vitenskap som inkorporerer bruken av ikke bare en rasjonell tilnærming, men også en følelsesmessig forbindelse.

Lærerfaring

Læringsprosesser og tilhørende teknologi har endret seg drastisk de siste ti årene. Det er ikke lenger tilstrekkelig å samle ledere fra tid til annen, de må trenes for å orkestrere vinnende forestillinger i sanntid og på jobben.

Steder

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Spørsmål