Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 15 Global MBA Programmer i Global ledelse 2023

15 Global MBA Programmer i Global ledelse 2023

Oversikt

Mange studenter som er interessert i internasjonal business karriere kan dra nytte av ekspertkunnskapen som en global MBA kan tilby. Denne type program viser vanligvis studenter til et bredt spekter av kulturer for å hjelpe dem med å utvikle en større forståelse av hvordan virksomheten fungerer globalt.

Hva er en global MBA i Global Management? Denne typen grad forbereder vanligvis studentene til å ta på seg lederroller i globale virksomheter ved å gi dem spesialisert kunnskap om næringslivet gjennom kurs som økonomi, ledelsesteori og implementering. Studentene kan også studere supply chain management, forretningsstrategier, regnskap og skrive for å fullføre sin forståelse. Målet med programmet er å hjelpe elevene å forstå virkningen av globale virksomheter og hvordan de fungerer.

Et globalt MBA-program lærer vanligvis studenter verdifulle ferdigheter som kan hjelpe dem med å lykkes i sine valgte karrierer. Lederskapsferdigheter kan kvalifisere dem til jobbfremskritt og lønnsøkninger i fremtiden, mens kommunikasjonsevner gjør dem i stand til å effektivisere nettverket. Analytiske ferdigheter kan vise seg å være nyttige på personlige områder i livet, så vel som profesjonelle.

Fordi hver skole er forskjellig, er det ikke satt pris for et globalt MBA-program. Hvert universitet har sine egne studiekostnader, og plasseringen kan også påvirke prisen.

Studenter som fullfører en global MBA i Global Management har vanligvis tilgang til mange spennende karrierer. Mange blir forretnings- eller filialledere, mens andre jobber som ledere i forsyningskjeden. Posisjoner som markedsførere kan også være tilgjengelige. Noen forfølge karrierer som bedriftsanalytikere, mens andre finner jobber som kompensasjonsledere eller logistikkonsulenter. Mange velger å starte sine egne virksomheter og bli administrerende direktører.

Globale MBA-programmer tilbys vanligvis både på campus og på nettet. Registrering i online-klasser kan gi studentene mer fleksibilitet for å balansere utdanningen med sine personlige liv, så søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Global MBA
 • Ledelse
 • Global ledelse
Studieretninger
 • Ledelse (15)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat