Keystone logo

43 Global MBA Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Global MBA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (43)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Global MBA Programmer i Forretningsstudier Forretningsledelse

En global MBA kan være nesten identisk med en standard Master of Business Administration, men har en tendens til å fokusere mer på det større, globale konseptbildet og hvordan de kan brukes internasjonalt. Dette kan være et godt valg av grad for noen som er interessert i å utforske dybdegående studier av fagområdet og bruke kunnskapen deres til situasjoner rundt om i verden.

Hva er en global MBA i bedriftsøkonomi? Som de fleste MBA-programmer, kan denne graden innebære kurs som dekker et bredt spekter av emner relatert til virksomheten. Disse inkluderer vanligvis studier av markedsføring, menneskelige ressurser, innovasjon og regnskap. Siden det er en global grad, kan studier ofte fokusere på det internasjonale markedet og hvordan ulike virksomheter i ulike land samhandler med hverandre.

Å studere virksomheten kan hjelpe deg med å få flere ferdigheter som kan komme til nytte i hverdagen. Disse inkluderer ofte å bli bedre til å kommunisere tydelig, både personlig og online; være mer organisert og profesjonelt; og handler mer effektivt som leder.

Ulike typer programmer kommer med forskjellige kostnader og fordeler. Det kan være nyttig å utforske mange alternativer når man ser på kostnadene ved å tjene graden din.

Denne graden kan hjelpe deg med å kvalifisere deg for mange forskjellige lederstillinger i en bedrift. Avhengig av ditt område av personlig interesse, kan du bestemme deg for å forfølge en karriere som human resources manager, lønnsdirektør, markedsføringsleder eller annen lederstilling. Selv om du har en grad, kan det ikke automatisk sørge for at du får en av disse jobbene, det burde gi deg en kant som i stor grad øker sjansene dine for å bli ansatt der du vil være.

Det kan være mange programmer tilgjengelig for å tjene din Global MBA, enten i en tradisjonell klasserominnstilling eller på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.