Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Ettårig EMBA Programmer i Farmington, USA 2024

1 Ettårig EMBA Programmer i Farmington, USA 2024

Oversikt

Farmington, Connecticut er en by som er kjent for sin rike arkitektur og historie. Ofte referert til som "mor til byene" skyldte til sin enorme område som har vært sub delt inn i ni grupper, spiller vakkert til i et statlig medisinsk universitet som tilbyr grader og mestere programmer.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

Den 1-årige EMBA er et fleksibelt program for forretningsfolk som ønsker å fremme sin karriere gjennom en avansert grad. Studenter av en Executive Master of Business Administration kan velge å fokusere på spesialiseringer som imøtekommer sine spesifikke mål.

Les mer

Filtre

  • Ettårig EMBA
  • USA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat