Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Ettårig EMBA Programmer i Ledelse i Farmington, USA 2024

1 Ettårig EMBA Programmer i Ledelse i Farmington, USA 2024

Oversikt

Farmington, Connecticut er en by som er kjent for sin rike arkitektur og historie. Ofte referert til som "mor til byene" skyldte til sin enorme område som har vært sub delt inn i ni grupper, spiller vakkert til i et statlig medisinsk universitet som tilbyr grader og mestere programmer.

Forvaltningsfeltet gjelder ofte for enkeltpersoner i ledende stillinger i næringslivet. Studenter som søker en ledelse utdanning kan lære å være representanter for deres respektive organisasjoner. De kan også lære å håndtere administrative og medarbeidsrelaterte problemer.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

Den 1-årige EMBA er et fleksibelt program for forretningsfolk som ønsker å fremme sin karriere gjennom en avansert grad. Studenter av en Executive Master of Business Administration kan velge å fokusere på spesialiseringer som imøtekommer sine spesifikke mål.

Les mer

Filtre

 • Ettårig EMBA
 • USA
 • Ledelse
 • Ledelse
Studieretninger
 • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat