Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere EMBA Programmer i Thailand 2023

1 EMBA Programmer i Thailand 2023

Oversikt

Thailand, bortsett fra sin skjønnhet og kultur, er populært for utenlandske investeringer, nye bedrifter, lave kostnader, og å være et regionalt knutepunkt. Dette gjør det til et attraktivt reisemål for internasjonale studenter så vel som internasjonale profesjonelle forretningsfolk.

EMBA Thailand programmer er strukturert slik at dagens forretningsfolk søker å fremme sine karrierer kan forfølge sine grader uten å forstyrre deres arbeid tidsplaner. EMBA Thailand programmer er utformet for å forberede studentene på øverste ledelse og utøvende lederstillinger. Studenter av EMBA Thailand vil fokusere på tema som global ledelse, kommunikasjon, finansiell rapportering, markedsføringsledelse, kapitalforvaltning, tvisteløsning, og forretningsjus og etikk. Studenter av EMBA Thailand vil få mulighet til å lære av hverandre som hver elev får sin faglige erfaringer til læringsmiljøet.

Hvis dette høres av interesse for deg, så ta en titt gjennom EMBA Thailand alternativene nedenfor og ta neste skritt i karrieren din!

Les mer

Filtre

  • EMBA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap
  • Forretningsstudier
  • Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Helsefag Menneskerettsstudier
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat