Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere EMBA Programmer i Lisboa, Portugal 2023

EMBA Programmer i Lisboa, Portugal 2023

Oversikt

Lisboa er det beste valget for høgare næringslivet utdanning for fagfolk fra hele verden. En EMBA i Lisboa er en utmerket anledning for høy kvalitet på opplæringen i et dynamisk og pulserende byen. Bortsett fra top-notch akademiske institusjoner, har Lisboa mye å tilby de som velger å studere, arbeide, eller bo i denne flotte byen. Med en EMBA i Lisboa, kan deltakerne oppleve faglig utvikling og personlig vekst.

Den EMBA i Lisboa programmer er strukturert for forretningsfolk med arbeidserfaring som ønsker en høyere grad og karriereutvikling til øvre ledelse og lederstillinger. EMBA i Lisboa programmer gi utdanning i kjernevirksomheten prinsipper som markedsføring, økonomi, etikk, økonomi og forretningsjus, med en vekt på ledelse og strategisk ledelse. Nyutdannede av programmene kan bygge et sterkt faglig nettverk og har karrieremuligheter i regionen så vel som globalt.

Bla gjennom EMBA i Lisboa programmer nedenfor for å lære mer. Ta det neste steget mot målene dine i dag!

Les mer

Filtre

  • EMBA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Helsefag Menneskerettsstudier
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat