Keystone logo

Filtre

 • EMBA
 • Markedsføringsstudier
 • Markedsføringsstudier
 • Markedsføring og salg
Studieretninger
 • Markedsføringsstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

1 EMBA Programmer i Markedsføring og salg 2024

  EMBA Programmer i Markedsføring og salg

  En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en variant av en MBA som vanligvis er ment å imøtekomme til enkeltpersoner som allerede har mye arbeidserfaring innen virksomheten. Det kan være best egnet for folk som ønsker å forandre karriere eller fremme i sin nåværende jobb.

  Hva er en EMBA i markedsføring og salg? Denne graden kan hjelpe deg med å få en grundig forståelse av kunsten å markedsføre og selge produkter og tjenester. Markedsføring og salg kan være en viktig del av næringslivet, og gjennom å tjene EMBA bør du bli bedre rustet til å bruke teorier og prinsipper til virkelige virksomheter. Selv om du mest sannsynlig vil være fokusert spesielt på salgsaspekter, kan du også lære mye om virksomheten som helhet.

  Gjennom å tjene denne graden, kan du få kunnskap om hvordan salgs- og markedsføringsarbeid, som kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger i hverdagen. Du kan også bli en bedre leder og lære strategier for å administrere tiden din på en organisert og effektiv måte.

  Det er mange faktorer som kan påvirke hvor mye som tjener et EMBA vil koste. Det kan være nyttig å se på forskjellige alternativer for å se hva som passer best for deg.

  En EMBA i markedsføring og salg kan åpne mange dører for deg i næringslivet. Med denne grad vil du sannsynligvis se på å jobbe for et selskap, muligens i en ledende eller annen høyt posisjon. Mulige jobber kan omfatte å være en merkevareansvarlig eller salgsansvarlig. I en av disse stillingene kan du være ansvarlig for å hjelpe selskapet å øke og styre salg og inntekter. Du kan også være kvalifisert til å jobbe som markedsdirektør eller forretningsutviklingsleder.

  Det kan være mange alternativer for deg å tjene din EMBA online eller på en tradisjonell skole. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.