Keystone logo

Filtre

 • EMBA
 • Forretningsstudier
 • Internasjonal forretning
Studieretninger
 • Forretningsstudier (12)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

12 EMBA Programmer i Internasjonal forretning 2024

  EMBA Programmer i Internasjonal forretning

  En EMBA står for en Executive Master of Business Administration, og det er en høyere grad grad fokusert på virksomheten. Vanligvis studenter som driver denne utøvende grad har et høyere nivå av arbeidserfaring sammenlignet med MBA-studenter.

  Hva er en EMBA i internasjonal virksomhet? Det er en doktorgrad som vanligvis dekker emner knyttet til virksomheten, som økonomi, markedsføring og menneskelige ressurser på internasjonalt nivå. De fleste programmene tar sikte på å forberede studentene på en karriere i virksomheten som kan utføres på en global skala. Studentene kan bli introdusert til globale forretningstrender og strategier. Typisk omfatter internasjonale forretningsklasser matematikk og statistikk for virksomheten, menneskelig atferd i organisasjoner, multinasjonale markedsstrategier, multinasjonalt bedriftsmiljø og internasjonal handel og konkurranseevne.

  Internasjonale forretningsstudenter har en tendens til å utvikle avanserte ferdigheter i forskningsstrategi. Erfarne mellommenneskelige ferdigheter kan skarpere deres evne til å koble seg til mennesker med ulike perspektiver og forskjellige kulturer i både faglige og personlige omgivelser. Studentene kan til og med bli dyktige på nettverk. Dette kan hjelpe dem med å få kontakt med enkeltpersoner som kan bidra til å fremme karrieren, samt hjelpe dem med å få kontakt med nye venner.

  Undervisning og avgift kan variere mye avhengig av hvilken skole du velger å delta på. I mange tilfeller kan kostnaden for et EMBA internasjonalt forretningsprogram være litt høyere enn et tradisjonelt MBA-program. Den beste måten å vite hva du kan forvente er å kontakte universitetet du ønsker å delta på.

  En EMBA i internasjonal virksomhet kan tilby studentene en rekke lukrative jobbmuligheter på grunn av det brede omfanget. Nyutdannede kan være kvalifisert for mange karrierer som krever internasjonal kompetanse. For eksempel kan de bli internasjonale finansiere eller inventaranalytikere for import eller eksport av selskaper. Personer med en EMBA i internasjonal virksomhet kan finne at de er i høy etterspørsel i bransjer rundt om i verden som vitenskap og teknologi, helsetjenester, finansielle tjenester eller handel og produksjon.

  Studenter som ønsker å tjene en EMBA i International Business kan velge å studere ved universiteter over hele verden, enten på en høyskole eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.